Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Body Shop αγορές!


Γειά σας girls!
Ήθελα να σας πω για κάποιες αγορές που έκανα από το Body Shop πριν λίγο καιρό. Μετά τα τόσο posts που είδα από διάφορα blogs σχετικά με το event που έκαναν τα Body Shop, ζήλεψα κι έτρεξα να πάω. Τα λατρεύω τόσο πολύ άλλωστε! Ορίστε τι αγόρασα!


Αγόρασα αρχικά το tea tree pore minimiser, που τόοοοσα καλά λόγια είχα ακούσει γι' αυτό και εννοείται είχα τρελές προσδοκίες. Είναι λοιπόν ένα "μπουκαλάκι" με 30 ml που κοστίζει 10,50 ευρούλια. Πολλά μου φάνηκαν, η αλήθεια είναι, αλλά αφού επρόκειτο να μου λύσει το πρόβλημά μου με τους πόρους, εννοειται και το αγόρασα. Είχα ακούσει λοιπόν, ότι στο event είχαν δοκιμάσει τη κρέμα πάνω σε λεμόνι και φάνηκε τρελή διαφορά, αφού "έκλεισαν" οι "πόροι" του λεμονιού. Εγώ το δοκίμασα πάνω μου και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είδα καμία απολύτως διαφορά! Τι στο καλό, τόσο μεγάλους και ανοιχτούς πόρους έχω? Μη σας πω ότι νομίζω ότι μου κάνει το δέρμα πιο λιπαρό απ' όσο πραγματικά είναι. Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι. Για τους πόρους του λεμονιού μπορεί να κάνει δουλειά, για τους πόρους του δέρματός μου πάντως, δυστυχώς όχι. 




Το δεύτερο  προϊόν που δοκίμασα και αγόρασα ήταν το άρωμα "Japanese Cherry Blossom". Τιμή νομίζω γύρω στα 12 €, αλλά μπορεί να λέω και χαζομάρες, δεν είμαι σίγουρη. Για τα γούστα μου ήταν το πιο όμορφο άρωμα που μύρισα! Πολύ ανάλαφρο και λουλουδάτο! Μου μυρίζει καθαριότητα το άρωμα αυτό. Το μόνο μείον του για μένα είναι ότι δεν κρατάει πολύ το άρωμά του! Πάντως θα το αγόραζα ξανά!

  Last but -definitely- not least, ήταν το "Spiced Pumpkin Citrouille Epicee" bath and shower gel (250 ml). Εγώ το αγόρασα 1 € από μια προσφορά που είχαν τα Body Shop (με αγορές άνω των 20€ αγόραζες το αφρόλουτρο αυτό με μόνο 1 ευρούλι). Το έχω καραλατρέψει και καταευχαριστηθεί! Τι μυρωδιά τέλεια είναι αυτή ρε παιδάκι μου? Μοσχοβολάει το σώμα σου και όλος ο τόπος! Μυρίζει σαν σιρόπι από μελομακάρονο, σαν το πιο νόστιμο γλυκό! Ασφαλώς και θα το αγοράσω ξανά και σύντομα μάλιστα γιατί μου τελειώνει.


Γενικά όταν ξαναπισκεφτώ τα Body Shop έχω να κάνω τρελές αγορές. Μύρισα πολλά τέλεια προϊόντα, μιαμ μιαμ! 

Σας φιλώ

19 σχόλια:

  1. Μου φαίνεται περίεργο που δεν σου άρεσε το tea tree. Έχω πάρα πολλούς πόρους στο πρόσωπο και το συγκεκριμένο προϊόν το έχω καταευχαριστηθεί. Και η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα λιπαρότητας. Κρίμα πάντως που δεν έκανε στην επιδερμίδα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να πω? μακάρι να έλυνε και το δικό μου πρόβλημα. Πάντως και σε πρόσωπα άλλων δικών μου που το δοκίμασα, τίποτα! Δυστυχώς.
      Τυχερή εσύ, πολύ σε ζηλεύω!!!

      Διαγραφή
  2. Το tea tree oil ειναι μεγαλο fail, εμενα δυστυχως δεν μου εκανε τιποτα, μην σου πω μου εκανε χειροτερο το προβλημα.
    Όσο για τις μυρωδιες σε πιστευω γιατι ολα τα προιοντα της Body Shop μυριζουν απιστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ! κι εμένα σου λέω χάλια. Άρχισα να βγάζω τρελό λάδι,χιχι :P

      Διαγραφή
  3. Από το αρωματάκι, δοκίμασε αν θέλεις την κρέμα σώματος. Είναι απίστευτα ενυδατική κ το άρωμά της κρατάει πιο πολύ απ'ότι το αρωματάκι. Αν τα συνδυάσεις κιόλας, μένουν ώρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ax auta ta bodyshop erwtas einai!!!!!
    exw kai gw to tea tree pore minimiser kai eimai polu euxaristhmenh!!!
    filakia :D
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το tea tree pore minimiser έχει ή haters ή lovers. Μέση κατάσταση δεν έχει! :P

      Διαγραφή
  5. έχω το άρωμα atlas mountain rose αυτής της σειράς κ είναι φοβερό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h alhu8eia einai oti exei polu kala proionta t body shop..!!

    http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. heeeeiii thanks for follow me, i totally follow you back!
    you're so nice :**

    www.alicemazzara.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ ωραια!!!με γεια σου!!!
    εχεις βραβειακι!!! τσεκαρε το blog http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nomizw oti epivevaiwnetai to gegonos oti olos o xamos gia to tea tree thing egine epeidh dwthike dwrean se beauty bloggers sto event k oi opoies to ektheiasan, diafhmisthke ktl ktl...
    Egw proswpika opote dokimazw kati gia to proswpo apo Body Shop eimai plhrws apogohteymenh...

    Anyway, eyxaristw polu gia to follow :) I follow u back !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανυπομονώ να δοκιμάσω το πρώτο προϊόν!! Έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια και θέλω να δω αν θα είναι καλό για εμένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή