Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

☾ Reverse French Manicure with Black and Silver Nail Polishes

Καλησπέρα κοριτσούδια!
Έχω μετακομίσει εδώ και 4 μέρες και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι..ακόμα δεν έχω τακτοποιηθεί. Δεν έχω συνειδητοποιήσει πως δεν θα ξαναγυρίσω στο παλιό μου σπιτάκι στη Πάτρα! Θα μου λείψει πάρα πολύ η ζωή μου εκεί, που τα'χες όλα δίπλα σου και δεν χρειαζόταν να τρέχεις σαν τρελή στους δρόμους για ώρες για να κάνεις τις δουλειές σου (όπως γίνεται τώρα στην Αθήνα), το σπιτάκι στο οποίο έχω περάσει τόσο τέλειες στιγμές εκεί με το αγόρι μου (σε κάθε μέρος του σπιτιού έχω και μια υπέροχη ανάμνηση) και φυσικά θα μου λείψουν απίστευτα (ήδη μου λείπουν) η Jo και η Φω. Αυτές τις δύο αδερφούλες τις έχω πραγματικά μες στη καρδιά μου, έχουμε περάσει τόσες ώρες μαζί συζητώντας, κουτσομπολεύοντας (ασφαλώς!) και παίζοντας επιτραπέζια ( cranium ;) ) και θα ήθελα τόοσο πολύ να μπορώ να βρίσκομαι συνέχεια κοντά τους.
Πίσω στα δικά μας λοιπόν! Εδώ και καιρό έχω ανεβάσει ένα βιντεάκι στο Υoutube, το οποίο όμως δεν αξιώθηκα να το βάλω στο blog μου (μια το ξέχναγα, μια δε μου άρεσε η λήψη, δεν έχω και καλή κάμερα....καταλαβένετε). Τελικά αποφάσισα να σας το δείξω τώρα.. Δεν ξέρω αν σας αρέσει, είναι η πρώτη μου προσπάθεια!
Να περνάτε καλά και να είστε πάντα χαρούμενεεεες ^_^

15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα,θα το δοκιμάσω!Το βίντεο μου άρεσε(φοβερό δαχτυλίδι) αλλά δυστυχώς δεν έκανε ζουμ η κάμερα και ήταν λίγο θολό,την επόμενη φορά τσέκαρέ το..Αλλά παρ'όλα αυτά μια χαρά χρήσιμο!Ευχαριστούμε! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε γαμώτο!ήταν και βράδυ, δεν είχε καλό φωτισμό, δεν έχω καλή κάμερα, είχα κι ανοιχτή τηλεόραση εκεί κοντά και άλλαζαν συνέχεια τα χρώματα,χιχι.. :P

      Διαγραφή
  2. ti na pw??upomoni!!fantazomai tha einai ligo duskolo stin arxi alla tha xanasunh8iseis athina!!
    polu wraio to manicure!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή προσαρμογή να έχεις!!! Θα σου κακοφαίνεται για αρκετό καιρό, αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι!! :)
    Πολύ ωραίο το βίντεο σου!! Και το δείχνεις να φαίνεται τόσο εύκολο!! Εγώ θα είχα μουτζουρωθεί, θα είχα γίνει χάλια!! Δεν το έχω καθόλου!! χιχι!
    Να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Really beutiful nail art dear!
    New post in my blog!!
    Kiss kiss C.
    http://fashionismyonlygod.blogspot.it/

    ΑπάντησηΔιαγραφή