Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Holographic Nail Polish Ring

Καλησπέρα κορίτσια.!!
Αργώ να κάνω αναρτήσεις επειδή μετακομίζω (πάει η φοιτητική ζωή) και τρέχω σαν τρελή να βρω πού θα κάνω την πρακτική μου άσκηση, γιατί μου ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή πως δε μπορώ να πάω στην υπηρεσία που είχα επιλέξει να την κάνω..Τέλος πάντων, πονεμένη ιστορία, είμαι χάλια ψυχολογικά γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω.Πάμε όμως στα δικά μας!
Σήμερα λοιπόν, γράφω για τελευταία φορά στο blog από το φοιτητικό μου σπίτι..σνιφ..σνιφ :'(

Πριν ένα (και λίγο παραπάνω) μήνα, κέρδισα στον διαγωνισμό της smugnificent1980 ένα υπέροχο Holographic Nail Polish δαχτυλιδάκι που έφτιαξε για μένα η Cel. Το φοράω συνέχεια και είναι μούρλια! Λάμπει στον ήλιο! Μικρούλι, διακριτικούλι, κι ό,τι πρέπει για τα γούστα μου!
Με αυτό το ποστ μου θέλω να τις ευχαριστήσω και τις δύο για το δωρούλι αυτό!
Παρακάτω σας αφήνω κι άλλες φωτογραφίες για να δείτε το δαχτυλιδάκι μου καλύτερα!



Τέλος, σας αφήνω τα links από τα online stores της Cel, όπως τα βρήκα από την περιγραφή του βίντεο του giveaway της smugnificent1980:


Αυτά λοιπόν από μένα, 
να έχετε μια όμορφη μέρα!

11 σχόλια:

  1. είναι απίστευτο!μην απελπίζεσαι για την πρακτική σου,κάτι θα βρεθεί!σου στέλνω θετική σκέψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε :-) εύχομαι να είσαι πάντα έτσι τυχερή!
    Και με την πρακτική να βρεθεί σύντομα λύση :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xairomai pou sou arese to daxtulidaki, s'euxaristo polu gia ta kala sou logia Euxomai ta kalutera kai na lu8ei suntoma to 8ema me tin praktiki sou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώωωωωωω ^.^
      συνέχισε να φτιάχνεις τέτοιες ομορφιές :D

      Διαγραφή
  4. Love the nails and that ring is so pretty!!

    http://www.leopardmartini.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή