Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

✎Most used nail polishes for July

Καλησπέρεεεεες! Νέο ποστ σήμερα με τα 5 πιο χρησιμοποιημένα βερνίκια νυχιών για το μήνα Ιούλιο. Πάμε να τα δούμε;

Αυτό μου το 'στειλε η Dust + Cream πριν κάποιο καιρό. Είναι της Beauty Line  το no.028 από τη σειρά professional. Είναι ένα έντονο φούξια χρώμα πολύ γυαλιστερό. Έχει 12 ml και μπορείτε να το βρείτε εδώ στη τιμή των 2,80ευρώ. Για το αποτέλεσμα που βλέπετε έχω περάσει 2 στρώσεις.


Αυτό το βερνίκι νυχιών από την Erre Due, το γλυκοκοίταζα καιρό τώρα. Δεν ήξερα αν μου αρέσει ή όχι. Τελικά, όπως κάνω πάντα στο τέλος, το αγόρασα. Είναι το Sugar Mat 292 και έχει ένα πολύ ανοιχτό ροζ χρωματάκι, με αυτό το παράξενο εφέ που δίνει και μοιάζει σα να έχεις κόσμημα σε κάθε νύχι. Όλοι μου 'λεγαν ότι θα ταιριάζει γάντι σε νύφες, χιχι! Κόστισε 6 ευρούλια και όπως αναγράφει και στο μπουκαλάκι, χρειάζεται 2 στρώσεις. Μένει πολύ στο νύχι, αλλά όταν αποφασίσεις να το αφαιρέσεις, θα πονέσουν τα δαχτυλάκια σου από το πολύ τρίψε-τρίψε!

Ο έρωτας του μήνα: Dorothy L no. 213. Απίστευτο καλοκαιρινό χρώμα, ό,τι πρέπει για διακοπές. Και για όσες δεν πάνε διακοπές, απλά μπορούν κοιτώντας το να φαντάζονται πως βρίσκονται σε μια ήρεμη παραλία με πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά! Μετά από 3-4 μέρες αρχίζει και φεύγει λίγο το χρωμα στις άκρες, αλλά χαλάλι. Κοστίζει νομίζω γύρω στα 3 ευρούλια και στη φωτογραφία έχω περάσει 2 στρώσεις.

Τα βερνίκια νυχιών της Lovie πλέον έχουν μπει στη ζωή μου. Αυτό που βλέπετε είναι το no.164. Είναι ένα μπλε σκούρο με shimmer. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά σας το δείχνω. Κοστίζει 2 ευρούλια κι έχω περάσει 2 στρώσεις.
Άλλο ένα βερνίκι νυχιών της Lovie, το no.173. Αυτό είναι ένα όμορφο γαλάζιο με shimmer, πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται στη φωτογραφία πόσο απίστευτο είναι. Άκρως καλοκαιρινό και δροσερό κι αυτό. Μοιάζει κι αυτό σαν κόσμημα, ειδικά όταν το βλέπει το φως του ήλιου. Αν το βρείτε πουθενά μπροστά σας, γραπώστε το και δε νομίζω να το μετανιώσετε! Κι αυτό 2 ευρούλια κόστιζε και θέλει 2 στρώσεις.


Αυτά ήταν τα πιο χρησιμοποιημένα μανό για τον Αύγουστο. 
Ποιό σας άρεσε περισσότερο;

____________________________
Μη ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει για το μήνα Αύγουστο εδώ.
____________________________
 
Φιλιάααααα!

10 σχόλια:

  1. Λοιπόν,ψηφίζω φούξια δαγκωτό! Η Αντωνία εννοείται ξετρελάθηκε με το σκούρο μπλε που-φυσικά!- έχει shimmer!
    Πολύ καλές επιλογές για άλλη μια φορά:-)
    Guess_Who_Φω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Erre Due δείχνει τέλειο! Θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Moυ αρέσει πολύ το No 164.. :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα ειναι πανεμορφα! το 213 ειναι τελειο :)

    iwannaja.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες όλες οι αποχρώσεις! Το γκλιτεράτο της Erre Due δείχνει φανταστικό αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο στην αφαίρεση! Και το Dorothy L πάντως δεν πάει πίσω, πολύ καλοκαιρινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα χρώματα!! Ειδικά το πρώτο, το έντονο φούξια, θεϊκόοοο!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Yπέροχο το πρώτο γαλάζιο!! Και το ροζάκι με το Liquid sand effect είναι απίθανο, δεν ήξερα ίτι είχε τέτοιο η erre due!
    Nice post girl...Have a fab summer!
    kisses
    Mary
    My June and July in photos....Enjoy

    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή