Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

The Body Shop (Honeymania, Brazil Nut, Facial Brush, Bath Gloves and Born Lippy) review

Kαλησπέρα κορίτσιααα!
Σήμερα είπα να σας μιλήσω για κάποια πράγματα που έχω αγοράσει τους 2 τελευταίους μήνες από τα λατρεμένα The Body Shop.
 Πριν 2 μήνες περίπου εμφανίστηκε στα The Body Shop η σειρά Honeymania. Την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας πήγα μια βόλτα στα The Body Shop για να μυρίσω και να δοκιμάσω τη νέα σειρά. Δυστυχώς, δεν είχα χρήματα μαζί μου κι έτσι 2 από τα Honeymania προϊόντα, μπήκαν με τη μία στο Buy List μου. Μετά από λίγες μέρες λοιπόν, αγόρασα το Honeymania Body Butter. Είναι ένα πηχτό body butter που απλώνεται εύκολα στο δέρμα και το ενυδατώνει. Έχει καλή διάρκεια και αργεί πολύ να "σωθεί" μιας και μια μικρή ποσότητα αρκεί. Το άρωμά του είναι διακριτικό, "κομψό" και  όμορφο. Μου κόστισε 15. Δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω όταν μου τελειώσει κι ο λόγος είναι ότι θέλω να δοκιμάσω κι άλλα Body Butters των The Body Shop.
________________________________________________________________________
Α, επίσης, να σας ενημερώσω (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε) πως το Body Butter με άρωμα ροδάκινο δεν κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα.. απορώ ειλικρινά πως κατήργησαν αυτό το αριστούργημα..πάλι καλά που το μάνγκο το θυμίζει λίγο-πολύ!
Honeymania Body Butter
Honeymania Body Butter
Honeymania Body Butter
Honeymania Body Butter
Honeymania Body Butter
Πέρα από το Honeymania Body Butter, αγόρασα και το Honeymania eau de toilette. Όταν το δοκίμασα πρώτη φορά το ερωτεύτηκα και μου άρεσε η διάρκειά του, γι'αυτό και το αγόρασα τελικά. Μυρίζει ακόμα πιο όμορφα από το Body Butter και ο συνδιασμός των δύο, έχει σαν αποτέλεσμα την ακόμα καλύτερη διάρκεια του όμορφου αρώματος. Το τελευταίο άρωμα που αγόρασα από τα The Body Shop είναι το Brazil Nut eau de toilette. Μυρίζει σοκολατοκαραμέλα! Θυμίζει μάλιστα πολύ το αγαπημένο μου Yankee Candle Vanilla Cupcake. Τον τελευταίο καιρό δεν το αλλάζω με τίποτα. Το καθένα από τα δύο αρωματάκια κοστίζει 12.
Honeymania Eau de Toilette
 Το The Body Shop Facial Brush έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου! Είχα μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να καθαρίζω καλά το πρόσωπό μου, αλλά αυτή η Facial Brush με βολεύει πολύ περισσότερο! Έχει πολύ βολική λαβή και είναι ικανοποιητική σε μέγεθος (συγκριτικά με την tiny οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιούσα). Ίσως οι "τριχίτσες" της να σας φανούν λίγο σκληρές, οπότε να προσέχετε να μη βάζετε πολύ πίεση και τραυματίσετε το πρόσωπό σας. Πλέον οι πόροι μου δεν γεμίζουν σμήγμα με την ίδια συχνότητα και σίγουρα γι'αυτό ευθύνεται (πέρα από το καθαριστικό που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό) και η συγκεκριμένη Facial Brush. Τιμή: 5
Αγόρασα επίσης τα The Body Shop Pink Bath Gloves..Γενικά όταν κάνω μπάνιο, το κλασικό σφουγγάρι κουράζει το χέρι μου και νιώθω ότι δεν φτάνω σε όλες τις περιοχές του σώματος (ειδικά στην πλάτη). Με τα συγκεκριμένα γαντάκια φτάνω εύκολα όλες τις περιοχές του σώματός μου. Απολεπίζουν την επιδερμίδα μου και μου την αφήνουν πολύ απαλή και λεία. Μου κόστισε 3και υπάρχει σε ποικιλία χρωμάτων.
Τέλος, αγόρασα το The Body Shop Born Lippy Strawberry. Το πήρα επειδή θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια με το άρωμά του. Κάνει τα χείλη πολύ ζουμερά και γυαλιστερά.  Θεωρώ πως προσδίδει μια προσωρινή ενυδάτωση, αλλά δε μπορώ σε καμία περίπτωση να πω πως είναι μέσα στα καλύτερα lip balm που έχω δοκιμάσει. Ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ είναι το άρωμά του..αν και δε μου θυμίζει τόσο φράουλα, είναι πολύ φρουτώδες και yiammie. Τιμή:4
________________________________________________________________________ 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που σας έδειξα; Αν ναι, ποιά είναι η άποψή σας; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο "θησαυρό" από τα The Body Shop;

Φιλί!

23 σχόλια:

  1. τα θελω ολα...τι υπεροχα που φαινονται...αυτη η σειρα με το μελι πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγώ όταν μπαίνω στα The Body Shop πάντα αυτό παθαίνω,χιχι!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραίο review....κρίμα για το ροδάκινο! θέλω πολυ να δοκιμασω το Facial Brush!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώωω! να το δοκιμάσεις..αλλά μη βάλεις πολύ δύναμη ^_^

      Διαγραφή
  3. Το ροδάκινο μου αρέσει πολύ αλλά το μάνγκο περισσότερο! Η moringa ειναι η αγαπημενη μου μυρωδιά, μαζί με το vanilla bliss που εβγαλαν περσυ τα χριστουγεννα και θα βγαλουν ξανα φετος! Γιουπι! Το βουρτσακι το εχω κι εγω αλλα ειναι αρκετα σκληρο για την επιδερμιδα μου! Αυτα τα γαντακια πολυ βολικα, δε το συζητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ...μορίνγκααααα! σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο ^_^

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία τα πραγματάκια που πήρες!θα πάω το συντομότερο δυνατό να μυρίσω (τουλάχιστον) τα αρωματάκια...ειδικά για το Honeymania έχω ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη ξεχάσεις να μυρίσεις και το brazil nut όμως.. ό,τι πρέπει για χειμώνα <3

      Διαγραφή
  5. Το αρωματάκι με το μέλι το έχω βάλει στο μάτι...! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχω και εγώ τα γαντοσφουγγαράκια και πραγματικά τα λατρεύω,δεν περίμενα να κάνουν τόσο απαλή την επιδερμίδα μου!επίσης θέλω πολύ να δοκιμάσω τα αρωματάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια όλα, ειδικά το βουρτσάκι και το γάντι! Τέλειο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελω πολύ να δοκιμάσω τα δύο αρωματάκια! Έχω άλλα τρία από αυτή τη σειρά αλλά είναι πολύ καλοκαιρινά αρώματα και θέλω κάτι πιο χειμωνιάτικο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για χειμωνιάτικο σου προτείνω το brazil nut. τελεία και παύλα .-
      :P

      Διαγραφή
  9. Σε τάγκαρα!!
    http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOduuL_F0U

    Το body butter μυρίζει τέλεια!!θέλω να το αγοράσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδί μου,τέλειο review μπράβο! Μου αρέσει πολύ όπως γράφεις:-)

    Guess_Who_Φω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ ωραιο ποστ! Τα λατρευω τα προιοντα του body shop! Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα.θα θελα ομως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή