Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Castalia Dermopur Gel Nettoyant & Creme Matifiante Teintee review

Καλησπέρα!
Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα τα οποία μου 'χει στείλει εδώ και 3 μήνες η εταιρεία Castalia και αν θυμάστε, τα είχαμε δώσει και σε έναν παλιό διαγωνισμό. Πρόκειται για τα Castalia Dermopur Gel Nettoyant & Creme Matifiante Teintee. Ανήκουν στη πράσινη σειρά που λέγεται Dermopur και αφορά την ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας, άρα αυτή η σειρά ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μου.
Το προϊόν που ξεχώρισα κι όπως βλέπετε το αγόρασα και σε τεράστιο μέγεθος 500 ml, είναι το 

Castalia Dermopur Gel Nettoyant  
"Απαλό σμηγματορρυθμιστικό αφρίζον gel καθαρισμού προσώπου χωρίς σαπούνι. Γαλλική πατέντα"

Είναι ένα ελαφρώς πράσινο τζελ για καθαρισμό προσώπου. Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη και διακριτική. Αρκεί μια ελάχιστη ποσότητα για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου...φανταστείτε πως εμένα τόσο καιρό δε μου έχει τελειώσει ακόμα η μικρή συσκευασία και φυσικά δεν έχω ανοίξει τη μεγάλη. Μετά το καθαρισμό, η επιδερμίδα μου δεν έχει ίχνος λιπαρότητας και το καλό είναι πως δεν μου αφήνει αίσθημα "τραβήγματος". Μου φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά στη πρόληψη των σπυριών.
Και το άλλο προϊόν είναι το 
 
Castalia Dermopur Creme Matifiante Teintee 40 ml
"Σμηγματορυθμιστική ενυδατική κρέμα προσώπου. Περιέχει φυσικό χρώμα για την κάλυψη ατελειών (light απόχρωση). Πρωτοποριακός μηχανισμός δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός του ενζυματικού συστήματος Lactoferrin-Lactoperoxidase, του καινοτόμου ενεργού φυσικού συμπλόκου ac.net, και καταπραϋντικών και ενυδατικών παραγόντων, μειώνει την έκκριση του σμήγματος, βοηθά στη ρύθμιση της υπερπαραγωγής κερατινοκυττάρων στον τριχοθύλακα, εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, ανακουφίζει και ενυδατώνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με ιδιαίτερα απορροφητικούς μικροδεσμευτές σμήγματος για υγιή ματ όψη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας"
 
Η συγκεκριμένη ενυδατική προσώπου περιέχει χρώμα που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας μου. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη που σημαίνει ότι αν έχετε τρομερό πρόβλημα με σπυράκια και κοκκινίλες, ίσως να μην σας αρκεί αυτό. Παρόλα αυτά σου αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα! Αφήνει ματ την επιδερμίδα και κάνει τους πόρους μου να μην είναι τοσο εμφανείς. Η μυρωδιά του θυμίζει αντιηλιακό. Κάτι ακόμα που μου άρεσε πολύ στη συγκεκριμένη ενυδατική είναι πως είναι non comedogene, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φράζει τους πόρους μου
 
_____________________________________
 Αυτή ήταν η άποψή μου για τα συγκεκριμένα προϊόντα της Castalia. Τα έχει δοκιμάσει κάποια από σας; Αν ναι πως σας φάνηκαν; 
Γενικά, έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Castalia που σας άρεσε πολύ! Αν ναι, περιμένω τις προτάσεις σας ^_^

Mη ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει εδώ και λήγει σε 2 μέρες!
_____________________________________
 
Φιλί. 

14 σχόλια:

  1. Δεν τα εχω δοκιμάσει αλλα το τζελ σίγουρα μπήκε στη λίστα μου! Thanks για το review dear!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα έχει γίνει από τα αγαπημένα μου το συγκεκριμένο τζελ!
      Φιλιάαα :*

      Διαγραφή
  2. Αγαπώ Castalia εδώ και χρόνια!
    Αλλά θα σταθώ στο review!
    Μα πόσο καλογραμμένο ρε κορίτσι!
    Κάνε συχνότερα post φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο review!
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόν από τη Castalia, αλλά τώρα τα έβαλα στο μάτι αυτά τα δύο προιόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία και καλά προϊόντα, η Castalia είναι εγγύηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τζελ καθαρισμού είναι για μένα το καλύτερο!!!!!Πραγματικά με ένα μαγικό τρόπο αφαιρεί λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει.Το λατρεύω!Έχω πάρει κι εγώ την συσκευασία με την προσφορά,μακάρι να συνεχίσει να την βγάζει γιατί πραγματικά συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή