Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Persunmall Review

Hey giiirls! 
Σήμερα θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που μου έστειλε το Persunmall. Στο Persunmall μπορείτε να βρείτε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ κλπ. Εμένα μου έδωσαν ένα κουπόνι για να επιλέξω κάποια πραγματάκια ώστε να τα δείξω στο blog μου και να κάνω review. Πάμε λοιπόν να σας δείξω τι επέλεξα!
 
Επέλεξα αρχικά τα stylish round toe platform ankle boots.
Γενικά τέτοιου είδους παπούτσια δεν τα επιλέγω μιας και έχω κάποια προβλήματα στα γόνατα κι ο γιατρός δε μου το επιτρέπει, αλλά ούτως ή άλλως δε ντύνομαι ανάλογα. Πολλές φορές όμως, σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις δεν έχω τι να βάλω. Γι'αυτό λοιπόν και τα επέλεξα.
 Αγόρασα τα παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό μου, αφού έχω παρατηρήσει πως στα ψηλά παπούτσια χρειάζομαι ενα νούμερο μεγαλύτερο. Και αποδείχθηκε πως έκανα πολύ καλά, αφού μου κάνουν μια χαρά! Έχουν 13 πόντους τακούνι και πραγματικά αν με δείτε να περπατάω πάνω τους θα γελάσετε! Eίναι καστόρινα, και στο εσωτερικό τους βελουτέ. Έχουν φερμουάρ στην εσωτερική μεριά. Το ύψος τους έρχεται μέχρι κάτω από τον αστράγαλο, πράγμα που κολακεύει τις κοπέλες με κοντά ποδαράκια, σαν κι εμένα. Η ποιότητα τους με ικανοποιεί πλήρως. Έχει κόκκινους πάτους, και κυκλοφορεί σε μαύρο, γκρι και καφέ. Για περισσότερες πληροφορίες, σας αφήνω το link.
Επέλεξα και αυτό το ankle-length stirrupped κολάν γιατί μου άρεσε πολύ το χρώμα. Είναι burgundy! Η ποιότητά του μου άρεσε πάρα πολύ. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως δεν θα σκίζεται εύκολα. Επίσης μου αρέσει το εσωτερικό του που είναι τόσο μαλακό και σου προσφέρει ζεστασιά. Φοριέται με μακριές μπλούζες, γιατί διαγράφει!
Αυτή τη φωτογραφία σας την έβγαλα για να δείτε πως είναι εσωτερικά. Είναι one size και μου κάνει μια χαρά! Κυκλοφορεί ακόμα και σε μωβ, καφέ, γκρι, σκούρο μπλε και σκούρο πράσινο. Το βρίσκετε εδώ.
 _____________________________________
Αυτή ήταν η άποψή μου για τα τα προϊόντα που δοκίμασα από το Persunmall. Εύχομαι να σας άρεσαν! Ρίξτε μια ματιά στο site και στείλτε μου link από πράγματα που έχει και σας άρεσαν
_____________________________________
Φιλί.

11 σχόλια:

  1. Υπέροχη είσαι ρε συ!
    Έχω ένα πουκάμισο από Persunmall και μου αρέσει πάρα πολύ!!!
    Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά μιλάει; *_*
      Η αλήθεια είναι ότι έχω κόμπλεξ με το σώμα μου, αλλά χαλάλι :P
      Σ'ευχαριστώ πολύυυ.. με σκλαβώνεις κάθε φορά!

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πολύυυυυ απαλό το εσωτερικό του κολάν!σαν fleece!!
    Μεγεια σου!!Τέλεια και τα μποτάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κολάν τέλειο! Πολύ χουχουλιάρικο! Και τα παπούτσια πολύ ωραία! Τέλειες επιλογές και σου πάνε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία και τα δύο!Με γεια σου!Να τα χαρείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή