Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Sammydress Review

Καλησπέρα κορίτσια και Καλή Χρονιά να 'χουμε! Είχα πολύ καιρό να κάνω κάποιο ποστ, μιας και το 2013 με αποχαιρέτησε με πολύ άσχημο τρόπο. 
Θέλω να σας πω είναι να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.. Όποτε σας δίνεται η ευκαιρία να τα βλέπετε έστω και για 5 λεπτά..και να μην αναβάλλετε ποτέ για "αύριο" αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Το ξέρω ότι αυτά τα λόγια τα 'χετε ακούσει πολλές φορές, αλλά πραγματικά πρέπει να τα εφαρμόζουμε, μιας και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει το αύριο.
Αλλάζουμε λίγο διάθεση και πάμε να σας δείξω κάποια πραγματάκια που μου έστειλε το sammydress. Το sammydress είναι ένα online shop, που έχει κυρίως ρούχα και αξεσουάρ, όπως επίσης και προϊόντα ομορφιάς, παιχνίδια, διάφορα καλούδια για το σπίτι, το γραφείο, τα κατοικίδια κλπ, σε πολύ καλές τιμές. Εμένα μου έδωσε ένα κουπόνι για να επιλέξω εγώ τι θα αγοράσω από το site τους.
Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω ψηλές -πάνω από το γόνατο- κάλτσες που έψαχνα καιρό και ή δεν έβρισκα, ή αυτές που έβρισκα δε με ικανοποιούσαν, ένα galaxy κολάν, που από πέρσυ ψάχνω στην Ελλάδα και δεν έχω βρει πουθενά κι ένα concealer.

Πάμε να σας τα δείξω λοιπόν ένα-ένα!
Αυτό το galaxy κολάν το ερωτεύτηκα με το που το είδα. Γίνεται ένα με το δέρμα σου! Κοστίζει περίπου 13,50$ (δηλαδή λίγο πιο κάτω από 10ευρώ). Έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται πως δεν θα σκίζεται εύκολα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κολάν, αλλά αυτό θα το δούμε στη πορεία.
Το μέγεθός του είναι one-size και είναι όντως ελαστικό. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
_____________________________________

 
Αυτά είναι τα over-knees καλτσάκια που έψαχνα τόσο καιρό. Απλά και χωρίς σχέδια. Η ποιότητα τούς φαίνεται πολύ καλή. Δεν σκίζονται εύκολα και δεν "κομπιάζουν". Θα το πρότεινα σε κοπέλες με λεπτά-κανονικά ποδαράκια, γιατί το λάστιχο πάνω είναι λίγο σφιχτό, πράγμα που φαντάζομαι πως ίσως διορθωθεί αν τις φοράω πιο συχνά. Κοστίζουν περίπου 3.60$ (δηλαδή γύρω στα 2,60ευρώ) και τις βρίσκετε εδώ.
_____________________________________
Το συγκεκριμένο το αγόρασα επειδή ήθελα να δοκιμάσω ένα concealer. Μου έκανε πολύ εντύπωση όταν το πήρα στα χέρια μου, γιατί το προϊόν που έβγαζε ήταν άσπρο
 Τελικά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, απλώνεται μια χαρά και δίνει μια όμορφη λάμψη. Έτσι κάνει το μάτι να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Εμένα μου ταίριαξε, αλλά δεν ξέρω αν σε μια πιο μελαχρινή κοπέλα θα φαινόταν ωραίο. Επίσης, εφαρμόζεται ωραία και στις περιοχές που βάζω highlighter! Κοστίζει 2.20$ (δηλαδή 1,60ευρώ) και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Μάλιστα είναι κι από τα προϊόντα με free shipping!
 _____________________________________
Αυτή ήταν η άποψή μου για τα τα προϊόντα που δοκίμασα από το sammydress. Εύχομαι να σας άρεσαν! Ρίξτε μια ματιά στο site και στείλτε μου link από πράγματα που έχει και σας άρεσαν
_____________________________________

Φιλί.

16 σχόλια:

  1. Παρήγγειλα κάτι παπούτσια από το Sammydress!
    Έχει ωραία πραγματάκια!
    Ωραίο review!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιιι! ανυπομονώ να τα δω στο μπλογκ σου!
      φιλιά πολλά ^.^

      Διαγραφή
    2. Σύντομα θα είναι στο επόμενο outfit post!
      Για τσέκαρε τη σελίδα μου στο fb την ενότητα bloggers_introducing!
      :) :)
      Φιλιάα

      Διαγραφή
  2. Ομορφα πραγματα επελεξες! Κι εγω θελω τετοιο κολλαν..και τα ψηλα καλτσακια ειναι πολυ ωραια!
    Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κολαν πολυ μου αρεσε..ψαχνω καιρο τετοιο

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κολάν είναι απλά υπέροχο <3 Με γεια σου κορίτσι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια! Πολύ ωραία δώρα!
    Χθες έλαβα κι εγώ πραγματάκια τους για να τα δείξω. Αλλά μέχρι να έρθουν αυτά πρόλαβα κι έκανα μια ακόμα τεράστια παραγγελία που έλαβα νωρίτερα, κυρίως δωράκια, αλλά και χαζομαρούλες για μένα.
    Το κολάν σου πάει πολύ! Έχεις πολύ ωραίο σώμα.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύυυ! ανυπομονώ να δω τι επέλεξες κι εσύ!
      παχουλάκι είμαι, μη κοιτάς τη φωτό :P

      Διαγραφή
  6. Πολύ καλές επιλογές και οι 2! Σου πανε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία πραγματάκι διάλεξες!να μας τα δείξεις τα ρούχα και σε σύνολο! :)
    με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή