Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Sephora Haul


Καλησπέρα κορίτσια!!
Τη προηγούμενη Πέμπτη πήγα Sephora και ήθελα να σας δείξω τι καλούδια αγόρασα :)
Βασικά πήγα για μια προσφορά που είχε στα κραγιόν, αλλά τελικά κατέληξα να πάρω 2 μανό κι ένα ξεβαφτικό νυχιών. Ορίστε λοιπόν τι ακριβώς πήρα :)






Κάποια μανό της OPI, από 14 ευρώ τα έχει 7,90. Αγόρασα λοιπόν αυτό που μου άρσε πάρα πολύ, γιατί κάνει πολύ μπαμ. Είναι τίγκα στο γκριζοασημένιο shimmer και είναι WOW! Λέγεται "Lucerne: Tainly Look Marvelous" και έχει 15 ml










Και αυτό είναι από την OPI....και αυτό από 14 ευρώ το αγόρασα 7,90.Είναι μπλε με shimmer μέσα και δεν είναι καθόλου διακριτικό, χιχι :) . Λέγεται "Yodel me on my cell" και έχει 15 ml. Σε όσους έχω δείξει τα 2 αυτά μανούλια, όλοι έδειξαν κάποια προτίμηση στο συγκεκριμένο.









Τέλος, αγόρασα αυτό εδώ το ξεβαφτικό νυχιών "Bain dissolvant express c'est magique! - Express nail polish remover it's terrific!. Μου το είχαν δείξει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει, αλλά όταν μου είπαν ότι κάνει 8,20 ευρώ, είπα "Όχι, ευχαριστώ!". Αυτή τη φορά όμως το αγόρασα.! Λοιπόν, είναι ένα μπουκαλάκι που μέσα του έχει μαξιλαράκια(εμποτισμένα με ξεβαφτικό) και μια τρυπούλα στη μέση. Μέσα στη τρυπούλα αυτή λοιπόν, βάζεις ένα-ένα τα δαχτυλάκια σου και έτσι ξεβάφουν τα νυχάκια σου.Υποστηρίζει ότι δεν περιέχει ασετόν και parabens. Όσες φορές το δοκίμασα τα νυχάκια μου ξεβάφτηκαν πολύ καλά, και δεν μουτζουρώθηκε το δέρμα γύρω από τα νύχια. Επίσης, το μανό έφευγε στο πι και φι, χωρίς να χρειάζεται τρύψιμο κλπ. Το μπουκαλάκι αυτό έχει μέσα 75 ml και όπως είπα, μου κόστισε 8,20 ευρώ. Ναι μεν είναι πολλά, αλλά εγώ το αγόρασα με το σκεπτικό, όταν μου τελειώσει αυτό/στεγνώσει το μαξιλαράκι, να βάλω μέσα κάποιο άλλο -φθηνό- ξεβαφτικό νυχιών.Όταν το δοκιμάσω, θα σας πω!


Θέλω εδώ να πω και ένα αρνητικό για τα Sephora της Πάτρας. Αυτό που θα πω, δεν είναι ότι έτυχε απλά μια φόρα και το λέω. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το βλέπω! 
Ολα τα προϊόντα είναι τίγκα στη σκόνη(χωρίς υπερβολές)! Δεν είναι πράγμα αυτό! Αφού να φανταστείτε, όταν πήρα το ξεβαφτικό, το σήκωσα κι έκανα "φουυυυ" να φύγει η πολλή η σκόνη!



Αυτά λοιπόν! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα?



P.S.: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ! ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ 3 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

18 σχόλια:

  1. aaaa eisai sthn patra? klaps! hmoun foithtria ekei. to mpoukalaki me to aceton to exw ki egw. voliko einai alla apo kapoio shmeio kai meta "mpoukwnei" to sfouggari apo to mano kai 8elei petama.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α,ναι?μη μου λες τέτοια,χιχι! κι εγώ φοιτήτρια είμαι εδώ,μάλλον ξενοικιάζω σε 2-3 μήνες :'(

      Διαγραφή
  2. Άχου μεγεια σου!! :) Πολύ ωραία τα μανό!!! :) Ωραία που τα πήρες σε προσφορά!! Έλεος δεν καθαρίζουν καθόλου?? Χχχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ με για σου πολύ όμορφα χρώματα....έλεος καθαρίζουμε και καμιά φορά!!!
    Αμα δοκιμάσεις το ξεβαφτικό........περιμένουμε εντυπώσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου! Πολύ όμορφα τα χρώματα των μανό! Το ξεβαφτικό νυχιών το έχω κ εγώ κ κάνω το κολπάκι που ανέφερες και δουλεύει μια χαρά. Μόνο μην το αφήσεις καιρό στεγνό, γιατί δεν επανέρχεται το σφουγγαράκι μετά (το έπαθα κ πήρα δεύτερο). Να ξέρεις ότι υπάρχει και στα lidl κάτι αντίστοιχο, πιο οικονομικό, όμως, αν σε ενδιαφέρει.
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. axxxx teleiaaa ola me geia sou koritsaki moy glykooo!!!
    kalaaa aytaa ta Opi 8elwww kai egww na ta dokimasww ta zaxaronooooooooo
    alla polla re paidi moy ta 7 eyrw gia manoo den kserw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώωω..
      και να φανταστείς η κανονική τους τιμή είναι νομίζω πάνω από 14 ευρώ :(

      Διαγραφή
  6. Thank you for your comment! I'm following you too ;)

    ❤ http://valemood.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προσφατα αποφασισα να ξεπλυνω το δικο μου σφουγγαρακι γτ αγηνε κοκκινα υπολειμματα στα δαχτυλα.εγινε σαν πετρα!το αφησα να στεγνωσει ομως και μολις εβαλα ασετον επανηλθε!οσο για τα opi τι να πω;ειναι ερωτας!πολυ ωραιες οι αποχρωσεις που πηρες.με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώωωωω!
      θα δοκιμάσω κι εγώ,μακάρι να μη μου γίνει πέτρα

      Διαγραφή
  8. Love sephora! Great stuff you bought!! I have a similar colour from O.P.I. Thanks for your follow! Just followed you back on GFC! Let me know once you follow me on bloglovin, I will return the follow then!

    -xoxo- lorena

    http://www.lolitainthemix.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το μπλέ είναι υπέρχοχο λεμε!!!!Αυτο που λές για την καθαριοτητα θα μπορουσες να το αναφερεις στην κεντρικη σελιδα των sephora! Ειναι απαραδεκτο, μου έχει τύχει και μένα σε κάποιο κατάστημα! Για μενα αυτο το ασετόν δεν λειτούργησε γτ βρωμαει πολυ για τα γούστα μου!χααχα!φιλιά
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες,ε?
      βρωμάει?χιχι..εμένα γενικά δε μου αρέσουν καθόλου όπως μυρίζουν τα ξεβαφτικά νυχιών, αλλά αυτό μ' αρέσει πολύ,χεχε

      Διαγραφή
  10. mporeis na vreis tetoio xevaftiko nuxiwn me sfougaraki kai sta jumbo se polu polu kaluterh timh. egw malista vrhka se magazi ap afta pou ta xoun ola 1 evrw me 50 lepta... kai einai polu kalo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή