Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Shea d' afrique review & Giveaway winners :)



Καλησπέρα κορίτσια! 
Εδώ και λίγο καιρό έχω λάβει ένα δεματάκι από την Abis Pharma και τον κύριο Μαρούλη Παναγιώτη. Το δεματάκι αυτό είχε άαααπειρα δειγματάκια shea d' afrique με αλόη βέρα, αλλά και βιολεμόνι. Εκτός από αυτά τα cute δειγματάκια, είχε κι ένα shea d' afrique με βιολεμόνι σε κανονικό μέγεθος (50 ml).


Πληροφορίες για το πώς φτιάχνεται και σε τι χρησιμεύει σας έχω δώσει στο ποστ του διαγωνισμού εδώ . Οπότε δεν θα σας κουράσω άλλο με αυτά! Θα σας πω την προσωπική μου ειλικρινή άποψη για το προϊόν και έπειτα θα ανακοινώσω τις 3 νικήτριες του διαγωνισμού!


 Αρχικά να μιλήσω για το άρωμά του! Μυρίζει πολύ λεμόνι κι είναι ένα άρωμα που μου αρέσει πολύ! Το προϊόν μέσα είναι πολύ πηχτό, για να φανταστείτε, αν το γυρίσεις ανάποδα δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί και να πέσει κάτω. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολύ ποσότητα, λίγη αρκεί. 


Ενυδατώνει πάααρα πολύ καλά το δέρμα. Εγώ το έβαζα σε καθημερινή βάση στα χειλάκια μου και είδα διαφορά :)  . Επίσης, έχω πολύ σκληρούς αγκώνες, να φανταστείτε είναι μέρες που πονάω όταν ο αγκώνας έρχεται σε επαφή με τη μπλούζα, ιουυ. Γι' αυτό χρησιμοποίησα το Shea d' Afrique και στους αγκώνες και ναιιιιιι... είδα άμεσα αποτελέσματα! Υποθέτω θα κάνει καλό και στις φτέρνες, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.



Τώρα να σας πω και για το πρόσωπο. Έχω πάαααρα πολύ λιπαρό πρόσωπο (δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο, δεν έχω συναντήσει άλλο άτομο με τέτοια λιπαρότητα και....όχι.... δεν υπερβάλλω) , οπότε δε το χρησιμοποίησα πολύ. Παρόλα αυτά, πάντα το χειμώνα, υπάρχουν κάποιες μέρες που μάλλον λόγω κρύου το μέτωπό μου και το μυτάκι μου ξεφλουδίζουν. Ε, αυτές τις μέρες χρησιμοποίησα το shea d' afrique (αφού είχα κάνει πήλινγκ πιο πριν) και την επόμενη μέρα είδα αποτελέσματα! Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το προϊόν! Η τιμή του είναι στα 15 ευρώ, δε ξέρω αν σας φαίνεται ακριβό, αλλά ειλικρινά, χρειάζεται τόσο λίγη ποσότητα να χρησιμοποιείτε κάθε φορά, που θα σας κρατήσει πολύυυυ καιρό..! Πού θα βρείτε τα προϊόντα Shea d' afrique? Ρίξτε μια ματιά εδώ



Και τώρα ήρθε η ώρα να ανακοινώσω τις 3 νικήτριες...



Σας έχω στείλει ήδη email κορίτσιααα!! Αν δεν μου απαντήσετε μέχρι 26 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα βγάλω άλλες νικήτριες.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μαρούλη Παναγιώτη για την συνεργασία και για την όμορφη επικοινωνία!

Υ.Γ.: Σε περίπτωση που κάποιος κάνει unfollow με τη λήξη του διαγωνισμού, αυτόματα αποκλείεται από επόμενους διαγωνισμούς.

Καλά Χριστούγεννα να 'χουμεεεε!!! 

12 σχόλια:

  1. have a very happy christmas :)

    new post in my blog!
    www.alicemazzara.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ πάρα μα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου έστειλα μήνυμα με τα στοιχεία μου! Καλή Χρονιά να έχουμε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review... Συγχαρητήρια στις νικήτριες! Πάντα τυχερές!
    Αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog, αυτές τις μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός με limited edition προϊόντα από τα αγαπημένα the Body Shop. http://ginaikologies.blogspot.gr/
    Καλά Χριστούγεννα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. congrats to the winners! Lovely post and great blog dear ^^<3

    I would appreciate it,if you visit my blog too!:)
    http://fantasyfashioned.blogspot.de/
    xx ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό review και συγχαρητήρια στις νικήτριες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. :) wraio review!!!! k egw 9a i9ela ena tetoio proion!!! ela k se mena an 9es, 9a xarw poly!! http://beauty-inpink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή