Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Mastic Spa review

Hey giiiirls!
Σήμερα  είπα να σας γράψω ένα ποστ για 3 προϊόντα Mastic Spa, που μου έστειλε ο κύριος Γιώργος Σόδης, τον οποίο ευχαριστώ πολύυυ! Τα 'χω χρησιμοποιήσει παραπάνω από μήνα, οπότε έχω σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη! Πάμε?

Αυτό ήταν το πρώτο που μου κανε εντύπωση. Είναι το revital shampoo με μαστίχα και ελληνικό ελαιόλαδο. Στη συσκευασία γράφει
"Η αντιβακτηριδιακή δράση της  Μαστίχας και οι  πρωτεΐνες σιταριού,  εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας και την ενυδατώνουν ενώ παράλληλα την τρέφουν εσωτερικά, δημιουργώντας ένα φυσικό σαμπουάν απαλό, για χρήση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Η προβιταμίνη Β5 αυξάνει παράλληλα τον όγκο της τρίχας και σε συνδυασμό με την μαστίχα, τα βιολογικά αιθέρια έλαια, δίνουν μια συνεχή λάμψη στα μαλλιά."
Εγώ έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το άρωμά του! Μυρίζει καραμπάμ μαστίχα. Αν λοιπόν τρελαίνεστε για αυτή τη μυρωδιά, πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε (είναι απίστευτη εμπειρία). Αν δεν μπορείτε τη μυρωδιά της μαστίχας, δεν θα σας το πρότεινα, μακριααα!
Την πρώτη φορά που πήγα να λουστώ, δεν μου γέμισε πολύ το μάτι το προϊόν, μιας και μου φαινόταν ότι θα χρειαστεί πολύ ποσότητα για τα μαλλιά μου και έτσι που το βλεπα πίστευα πως δεν θα κάνει αφρό. Καμία σχέση όμως! Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να κάνει ικανοποιητικό αφρό. 
Επίσης δοκίμασα να λούσω τα μαλλιά μου με αυτό το shampoo και να μη χρησιμποποιήσω conditioner. Τα μαλλιά μου (αν και πολύ μακριά) χτενίζονταν πάαααρα πολύ εύκολα.
Τα αρνητικά: αυτή η απίστευτη μυρωδιά δεν κρατάει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Ήθελα ρε παιδάκι μου να περπατάω και να αφήνω πίσω μου αυτήν την ιδιαίτερη μυρωδιά της μαστίχας. Γι'αυτό, θέλω να προτείνω στα Mastic Spa, να βγάλουν ένα άρωμα που να μυρίζει ακριβώς όπως και το revital shampoo :)
Άλλο αρνητικό είναι η τιμή του, που για κάποιους θα φανεί υπερβολική (8,5 ευρούλια τα 300 ml). Παρόλα αυτά η Mastic Spa κάνει συνέχεια προσφορές και θα μπορείτε να το βρείτε και πιο οικονομικά. Νομίζω αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία!


 Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το Body Vanilla Lotion Nourishing με μαστίχα, βανίλια και shea butter.
Λοιπόν, στην αρχή όταν το άνοιξα για να το μυρίσω δεν μου άρεσε καθόλου, δε ξέρω γιατί. 
Όμως όταν το βαλα στο δέρμα μου, μου φάνηκε εντελώς διαφορετική η μυρωδιά. Με το που το βάζεις μυρίζει λίγο μαστίχα και κάτι άλλο που δεν μπορώ να το περιγράψω. Με την ώρα όμως, φεύγει η μυρωδιά της μαστίχας και μυρίζει καθαρό μωρούλι. Η μυρωδιά του είναι πολύ διακριτική. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, πίστευα ότι δεν θα κράταγε για πολύ. 
Όμως μια μέρα έβαλα την κρέμα και αποφάσισα να τσεκάρω αραιά και που τη μυρωδιά για να μπορέσω να σας πω πόση ώρα διήρκησε η διακριτική αυτή μυρωδιά. Έμεινα στις 9 ώρες (δεν ξέρω αν μύριζε για περισσότερο, γιατί κοιμήθηκα :Ρ ). 
Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και να σας πω ότι πάντα όταν το φοράω, δεν σταματάω να με μυρίζω. Θέλω να ρουφήξω όλο αυτό το άρωμα.
Πάμε στα αρνητικά: Ένα αρνητικό που έτυχε σε μένα είναι ότι δεν δούλευε η αντλία. Οπότε κάθε φορά που το βάζω πρέπει να το ξεβιδώνω. Αλλά θα μου πείτε "σιγά τα ωα!"
Άλλο αρνητικό είναι και εδώ η τιμή του (18 ευρούλια τα 200 ml). Οπότε, παρακολουθούμε πάντα τις προσφορές ^_^

 
Τελευταίο προϊόν που μου 'στειλαν είναι το kalimera! Nourishing day cream,που είναι μια θρεπτική κρέμα ημέρας εξισσοροπιστική της ξηρότητας και απευθύνεται σε νεανικά δέματα 17-27. Περιέχει μαστίχα και βιολογικό σπορέλαιο κάνναβης. Η συσκευασία γράφει:
"Πόσο μου έλειψε να λέμε καλημέρα.....Σας έχει λείψει στο πρωινό σας ξύπνημα να λέτε ή να σας λένε καλημέρα, βλέποντας το πρόσωπο σας  μ ενα τεράστιο χαμόγελο?
Τώρα η πρωτοπoριακής σύνθεσης  κρέμα τροφής και εξισορρόπησης της ξηρότητας,  Kalimera! θα σας ξαναδώσει  φωτεινότητα και λάμψη. Το κανναβέλαιο εξισορροπεί την ξηρότητα της επιδερμίδας ενυδατώνοντας την, ενώ η υψηλή αντιμυκητιακή δράση της μαστίχας σε συνδυασμό με τα αμινοξέα, δημιουργούν μια αγνή συνταγή, που τονώνει και φωτίζει την επιδερμίδα. Η πλούσια σύνθεση της σε βιολογικά εκχυλίσματα φρεσκάρουν την επιδερμίδα, το  βούτυρο βουτυροσπέρμου διατηρεί την επιδερμίδα μαλακή και ενυδατωμένη, ενώ οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες των βιοφλαβονών, το διατηρούν σφριγηλό και υγιές.."
Όταν είδα ότι έγραφε εξισσοροπιστική της ξηρότητας λεω "ωχ,δεν κάνει για μένα" 
μιας και έχω πολύ λιπαρό δέρμα και όπως σας έχω ξαναπει, στη μύτη, στο μέτωπο και στη περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των φρυδιών, πολλές μέρες του χειμώνα ξεφλουδίζω. Αυτή λοιπόν η κρέμα μου κανε τρελή δουλειά, μιας και σταμάτησα να ξεφλουδίζω. Επίσης αφήνει το δέρμα μωρουδίστικα απαλό. Η τιμή του είναι στα 19,6 ευρούλια, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του. Το μπουκαλάκι λειτουργεί με αντλία και περιέχει μέσα 50 ml.
Να πω επίσης ότι μου φάνηκε πανέξυπνη ιδέα που χρησιμοποίησαν τη λέξη "kalimera!" στη συσκευασία, κάθε φορά που το βλέπω χαμογελάω :)


Αυτή λοιπόν ήταν η άποψή μου για τα παραπάνω προϊόντα. Όπως σας έχω πει, παρήγγειλα για να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα Mastic Spa, οπότε να περιμένετε κι άλλη κριτική!
Επειδή καταλαβαίνω ότι οι τιμές των Mastic Spa μπορεί να φαίνονται λίγο τσουχτερές, αν θέλετε κάντε like στη σελίδα τους στο facebook, ή κάντε εγγραφή στο newsletter τους για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές.

Καλά να περνάτεεεεεεεε ^_^      

11 σχόλια:

  1. polu wraio review!!to sampouan mou travh3e perissotero thn prosoxh pou les oti murizei mastixa! teleiaaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλάκια, κορίτσι!!!
    Καλή εβδομάδααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nice blog! I'm now following you :)
    Hope you can check out my blog and follow me back!

    XOXO
    Not a Fashion Affair

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φορά είπα να τα δοκιμάσω πρίν κάμποσο καιρό και κατέληξα γεμάτη με σπυριά και κάπωs έτσι κατάλαβα πωs είμαι αλλεργική σε ότι αφορά και περιέχει μέσα μαστίχα..... Και έμεινα με την όρεξη μιαs και είχα ακούσει γενικά καλά λόγια για τα εν λόγω προιόντα!
    Πολύ όμορφη ανάρτηση πάντωs :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωωωωωωωωω! χαζομάρα μωρέ! ειδικά αν σου αρέσει η μυρωδιά της μαστίχας :(

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το review σου!!! Μόνο και μόνο για τη μυρωδιά θα ήθελα να τα δοκιμάσω!! χιχι! Αλλά η τιμές είναι πράγματι τσιμπιμένες...
    Καλό βράδυ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή