Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Cherrybox Μαϊου ❀

Aυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στην Αντωνία που παραπονιέται, επειδή αργώ πολύ να γράφω ποστ! Αντωνία μου, τα 'χω παίξει με τη δουλίτσα, δεν ήμουν μαθημένη έτσι, γι'αυτό, χιχι!

Ήρθε και η δική μου σειρά να γράψω για το Cherrybox Μαϊου! Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το Beautytestbox, μέχρι που κάπου πήρε το μάτι μου το Cherrybox και λέω "Λες?". Κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το ποστ!

Το κουτάκι μου περιείχε 5 προϊόντα, τα 3 σε full size!
Αρχικά μου άρεσε τόοοσο πολύ το κουτάκι (ήταν πολύ περιποιημένο) και με το που το άνοιξα, ξεπήδησαν κάτι απίστευτες μυρωδιές! Μετά διάβασα ότι το κουτάκι μου έχει αρωματιστεί με το Eau de Toilette Philisykos, που είναι ένα άρωμα της Diptyque, με φύλλα συκιάς! Μου άρεσε απίστευτα η μυρωδιά αυτή, αλλά όταν είδα ότι τα 100ml κοστιζουν 84,50 ευρώ, κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω ποτέ, αν δεν κυκλοφορήσει σε λιγότερα ml.
 

Το κουτάκι όταν το ανοίγεις -πέρα από τη μαγευτική μυρωδιά- είχε μια καρτούλα που με καλωσόρισε στο Cherrybox. Από την πίσω μεριά της καρτούλας, είχε το "μενού Μαϊου", όπου έγραφε τα προϊόντα που περιείχε μέσα το κουτάκι μου, καθώς και τη κανονική τους τιμή. 


Το πρώτο πράγμα που έπιασα στα χέρια μου, ήταν η Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για Αντιρυτιδική Πρόληψη Bioplasis, η οποία ήταν σε full size. "Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με πλούσια αντιοξειδωτικά βιολογικά συστατικά, ιδανικά για να προσφέρουν προληπτική περιποίηση κατά των ρυτίδων στη νεανική ηλικία". Μυρίζει ακριβώς μαστίχα! Η τιμή της είναι 21,60 ευρώ.



Άλλο προϊόν που περιείχε το κουτάκι μου σε full size, ήταν ένα Σαμπουάν Λάμψης και Αναζωογόνησης Fresh Line Terpsichore! "Σαμπουάν λάμψης και φωτεινότητας με εσπεριδοειδή, ιδανικό για μαλλιά ταλαιπωρημένα από βαφές και προϊόντα styling". Τα 75 ml κοστίζουν 5,30 ευρούλια.


Τελευταίο full size προϊόν ήταν το Ultra Performance Lip Gloss της Babor στο χρώμα Nude Brown. "Εξαιρετικά λαμπερό Lip gloss Που δεν κολλάει, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και χαρίζει τέλειο φινίρισμα στα χείλη".  Να σας πω την αλήθεια, δε μου άρεσε καθόλου η απόχρωση αυτή! Δεν θεωρώ ότι με κολακεύει. Μου άρεσε βέβαια πολύ η σοκολατομυρωδιά του και το ότι είχε καλή διάρκεια και δεν έκανε τα χείλη να κολλάνε. Τιμή 22,50 ευρώ.



Tα επόμενα δύο που θα σας δείξω ήταν σε travel size! Προσοχή, ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, travel size, για να μπορείς να κάνεις χρήση για κάποιο καιρό και να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει ή όχι! Το πρώτο λοιπόν ήταν το Cleanser Wash της Juliette Armand! "Υγρό καθαριστικό προσώπου, για όλους τους τύπους δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα". Αυτή την εταιρεία τη γνώρισα από τη Δώρα που την είχε δείξει σε ένα videaκι της στο youtube! Τα 210ml κοστίζουν 13,50 ευρούλια. Εμένα το μπουκαλάκι μου περιέχει 50ml. 
Τα 50 ml (με τις πραξούλες που έκανα) έχουν 3,20 ευρώ.

Τελευταίο travel size προϊόν είναι το Relaxing Shower Gel της Red Water. "Xαλαρωτικό αφρόλουτρο με γάλα βρώμης, αλόη και τίλιο που μετατρέπει, χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει, τη σιαδικασία καθαρισμού του σώματος σε ολοκληρωμένη κούρα ευεξίας". Βρίσκεται σε ένα γλυκούλιο μπουκαλάκι που αμέσως ερωτεύτηκε η μανούλα μου! Τα 250 ml κοστίζουν 9,20 ευρώ. Το μπουκαλάκι μου περιέχει 60 ml προϊόντος.
(μαθηματικά: 60ml=2,20 ευρώ)

Για το κουτάκι μου πλήρωσα 13 ευρώ (κι αν πλήρωνα με paypal θα ήταν 10 ευρώ). Τα προϊόντα που μου φτασαν είχαν αξία 54,80 ευρώ! Συμφέρει πολύ λοιπόν και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναπάρω! Eπίσης, η παραγγελία μου ήρθε μέσα σε 2 μέρες! Αν θέλετε κι εσείς να παραγγείλετε αυτό το τέλειο κουτάκι, μπείτε εδώ.  Το Cherrybox Ιουνίου είναι ήδη sold out, oπότε προλάβετε για του Ιουλίου!

 Καλό απόγευμααααα!

9 σχόλια:

  1. hahhaahha epitelous!!prepei na eisai i teleutaia pou kanei post!!!
    polu wraio kai to koutaki sou!!!!!
    gw perimenw pws kai pws to 2o!!se liges meroules!!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα,στανταράκι! όλο το ξεκίναγα αλλά ήμουν πάντα κουρασμένη,χεχε :Ρ

      Διαγραφή
  2. Το Cherrybox είναι πραγματικά τέλειο! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια προιοντα ειχε μεσα!!Ειδικα το fresh line,δε το συζητω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικο κουτακι, πολυ τυχερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρήγγειλα του Ιουνίου εδώ και καιρό και το περιμένω την επόμενη εβδομάδα!
    Να τα χαρείς τα προίόντα!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή