Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

✎Most used nail polishes for April


Hey giiiirls!
Είπα σήμερα να κάνω μια ανάρτηση με τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Απρίλιο. Σκέφτηκα να κάνω ανάλογο ποστ για κάθε μήνα που περνάει...Bλέπουμε!


Λοιπόν..Να ξεκινήσω με ένα όμορφο ροζάκι, που με το που το είδα το ερωτεύτηκα! Είναι το no.119 της seventeen supreme. Κοστίζει 4,15 ευρούλια και έχει 12ml. Από διάρκεια δεν θα σας πω, γιατί μου αρέσει να αλλάζω συχνά χρώματα στα νύχια μου, οπότε τα μανό δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν. Στη φωτογραφία έχω περάσει 2 στρώσεις.










Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το no.213 popsicle από την Erre Due Exclusive. Έκανε γύρω στα 6 ευρούλια κι έχει 12 ml κι αυτό. Είναι πολύ έντονο χρώμα, κάπως φωσφοριζέ, αλλά πανέμορφο. Βέβαια γράφει ότι είναι για τεχνητά νύχια. Δεν ξέρω πόσο κακό κάνω στα νύχια μου που τα βάφω μ'αυτό, αλλά το λατρεύω ^_^ Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.











Αυτό εδώ είναι το no.428 accidental της Erre Due Last Minute. Είναι έντονο γαλάζιο με λίγο πράσινο μέσα. Κόστιζε περίπου 6 ευρούλια και το μπουκαλάκι περιέχει 12 ml. Το αρνητικό που έχει αυτό, όπως και όλα τα μανό που έχω συναντήσει κι έχουν μπλε μέσα, είναι ότι ακόμα και βάση να βάλεις στα νύχια, όταν τα ξεβάψεις, θα έχουν "ποτίσει" και θα 'χουν γίνει μπλε :/
Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.




Αυτό το έχω αγοράσει από πέρσυ και νομίζω ότι αυτό τον ένα χρόνο που το έχω, του 'χω τρελή αδυναμία και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου -παράξενο αυτό για μένα-. Είναι το No.181 από την Erre Due Exclusive. Δεν έχω βρει άτομο που να μην του αρέσει,χιχι ^_^ Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.

 

 

 Τέλος, αυτό το βερνίκι νυχιών το έχω βρει σε κατάστημα "Όλα 1 ευρούλι". Είναι το no. 364 της Orkide. Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, έχω περάσει 3 στρώσεις και στο τέλος το έκανα ματ.


 





Αυτά ήταν τα 5 πιο χρησιμοποιημένα βερνίκια νυχιών για μένα το μήνα Απρίλιο. Ποιό σας άρεσε πιο πολύ?
Εύχομαι να 'χετε μια πανέμορφη ημέρα.
Φιλάκιαααα xx 

19 σχόλια:

  1. Όλα υπέροχα, ειδικά το 2 και το 3 τα αγάπησα..!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. beautiful colors but i prefer the first and the last..
    kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα χρώματα μου άρεσαν, τόσο άνοιξιάτικα, σου φτιάχνουν τη διάθεση!!
    Φιλιά πολλά,
    nataliesbeautyland.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι..είναι μωρέ τα άτιμα τα χρώματα πολύ ανεβαστικά ;)

      Διαγραφή
  4. telos to erwteutika to kitrino kai to mple axxx ti mas kaneis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. uperoxoooooooooo to galazoprasino!!!!!!!:D
    teleioooooo...to 8elw ki egw!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωπω! Τελεια ολα, ειδικα τα 2 τελευταια αυτον τον καιρο τα λατρευω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή