Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

❀ Herbal Tea review ❀



Καλημέραααα! Πώς είστε; 
Εγώ είμαι πονεμένο κοριτσούδι γιατί έχουν πρηστεί οι αμυγδαλές μου, δε μπορώ να καταπιώ, πονάει το αφτί μου και όλα αυτά βρήκαν τον κατάλληλο καιρό να γίνουν...πφφφ...τελοσπάντων!
 Σήμερα είπα να κάνω ένα διαφορετικό ποστ, και ίσως να κάνω και συχνότερα τέτοια. Θα σας μιλήσω για το Herbal Tea. Tη προηγούμενη βδομάδα, πήγα στο zampple και αγόρασα το Herbal Tea με γεύση ρόδι και όταν γύρισα σπιτάκι μου, η εταιρεία μου είχε στείλει αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία να τα δοκιμάσω! Τα είχα δει σε ψυγεία περιπτέρων, αλλά δεν είχε τύχει να δοκιμάσω ποτέ.

Τo Herbal Tea είναι φτιαγμένο  από 100%  βότανα  Ελληνικής Γης
Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις: λεμόνι και ρόδι.
Και οι δύο γεύσεις περιέχουν τσάι του βουνού και μηδική.
Σύμφωνα με τα μπουκαλάκια, το τσάι του βουνού "είναι τονωτικό του σώματος και του εγκεφάλου. Καταπολεμά την αρτηριοσκλήρωση, τον πονοκέφαλο και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη χαλάρωση του νευρικού συστήματος", ενώ η μηδική είναι ένα "φυτό πλούσιο σε βιταμίνες, υποστηρικτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτοξινωτικό για το συκώτι".

Το Herbal Tea με το λεμόνι, περιέχει επιπλέον λουίζα που "καταπολεμά την αϋπνία, διώχνει τον πονοκέφαλο και βοηθά στο αδυνάτισμα, την αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών της κυτταρίτιδας". Τη λουίζα τη γνώρισα τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ειδικά τελευταία που προσέχω τη διατροφή μου, πίνω τουλάχιστον ένα ποτήρι λουίζα κάθε μέρα! Περιέχει επιπλέον και μαραθόσπορο που είναι "διουρητικός, χωνευτικός και βοηθάει στην απώλεια βάρους".

Το Herbal Tea με ρόδι, περιέχει επιπλέον και Ιβίσκο που "ενδείκνυται για τους υπέρβαρους και όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Δρα ως αγγειοδιασταλτικό, καταπολεμά τις καρδιαγγειακές παθήσεις και βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθά στη θεραπεία της υψηλής πίεσης στο αίμα και των ηπατικών διαταραχών Ενδείκνυται για αδυνάτισμα".

Δεν περιέχουν ζάχαρη, καφεϊνη, θερμίδες και χρωστικές, άρα είναι ό,τι πρέπει για τη δίαιτά μου!

Δοκίμασα και τις δύο γεύσεις και μπορώ να πω πως και οι δύο είναι πολύ ιδιαίτερες. Βέβαια αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν με το ρόδι γιατί ήταν πιο γλυκιά από αυτή με το λεμόνι και πιο "φρουτώδης". Το Herbal Tea με το λεμόνι άρεσε περισσότερο στο μπαμπούλη μου. Μυρίζει έντονα μαραθόσπορο! Εγώ στο Herbal Tea με το λεμόνι πρόσθεσα και λίγες σταγονίτσες στέβια για να είναι πιό γλυκό. 
Από τότε που δοκίμασα τα Herbal Tea τα αγοράζω κι εγώ και σκοπεύω να πίνω ένα μπουκαλάκι κάθε μέρα. Δεν τα έχω βρει ακόμα σε super market, αλλά μόνο σε περίπτερα με τιμή περίπου 2 ευρούλια το μπουκαλάκι (500ml).

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα νέα Herbal Tea?

8 σχόλια:

  1. Ωραιο ποστ!
    Δεν τα εχω δοκιμασει, θα τα αναζητησω ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I like to make tea myself but this ready to go bottle sounds great!
    xoxo
    Coco et La vie en rose
    Coco et La vie en rose on Bloglovin
    Coco et La vie en rose on Facebook
    (Please don't forget to follow me via bloglovin if you haven't already. Huge thanks!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέροντα ακούγονται, θα τα δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ ωραία και υγιεινά! Κυκλοφορώ πάντα με ένα τέτοιο στην τσάντα!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή