Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

♡ Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque & Healing Oil Treatment ♡



Kαλημέρα και καλή βδομάδααα! 
Σήμερα είπα, μιας και κάθομαι, να γράψω ένα ποστ για τα "μωρά" μου, το Deep Repair Masque και το Healing Oil Treatment της Macadamia Natural Oil! Μου τα έστελε η εταιρεία για να τα δοκιμάσω και μπορώ να πω, πως είναι από τα πιο αγαπημένα δεματάκια που μου 'χουν στείλει, μιας και δεν υπήρχε κάτι που να μη μου άρεσε ή να με άφησε αδιάφορη.

Να μιλήσουμε για τη Deep Repair Masque. Δε χρειάζεται να πω για τη συσκευασία, βλέπετε και μόνες σας πόσο πανέμορφη είναι. Πρόκειται για μια μάσκα για τα μαλλιά που υπόσχεται  αναδόμηση και αναζωογόνηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Την αφήνεις να δράσει για 7' στα μαλλιά και είσαι έτοιμη.Τα μαλλιά γίνονται ευκολοχτένιστα και μοσχοβολάει ο τόπος όλος! Δεν έχω ξαναμυρίσει τόσο απίστευτο άρωμα- που διαρκεί. Κοιμάσαι και το μαξιλάρι σου μυρίζει τόοοσο όμορφα! Εγώ κάθε φορά που έκανα μάσκα, πήγαινα στους δικούς μου και τους έριχνα τα μαλλιά στη μούρη για να μυρίσουν,χιχι! Διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο. Τα μαλλιά γίνονται απίστευτα μαλακά και λαμπερά. Από κομμωτήριο όταν βγαίνω, τόσο τέλεια μαλλιά δεν είχα ποτέ - ειλικρινά! Το κακό είναι ότι "επιτρέπεται" μόνο για μια φορά τη βδομάδα, ενώ εγώ θέλω να τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα για να μυρίζω συνέχεια αυτό το απίστευτο άρωμα! Εννοείται ότι είναι ένα προϊόν που θα αγόραζα και που θα πρότεινα σε όλες!

Κάθε μέρα, μετά το λούσιμο, χρησιμοποιώ αυτό το Healing Oil Treatment, που είναι ένα θεραπευτικό λαδάκι για όλους τους τύπους μαλλιών. Ενώ όταν το βάζεις στο χέρι σου, πριν το απλώσεις στα μαλλιά σου, φοβάσαι ότι θα λαδώσουν απίστευτα τα μαλλιά σου, όταν κάνεις την εφαρμογή, μένεις έκπληκτη που βλέπεις τα μαλλάκια σου να μην έχουν λαδώσει καθόλου. Μυρίζει κι αυτό πανέμορφα -βέβαια, το άρωμα δεν έχει την ίδια διάρκεια με αυτό της μάσκας, αλλά κανένα απολύτως πρόβλημα!- κι αφήνει τα μαλλιά πολύ ωραία ενυδατωμένα και απαλά. Κι αυτό θα το αγόραζα και θα το πρότεινα σίγουρα!

Έμεινα απολύτως ικανοποιημένα από τα προϊόντα που δοκίμασα και είμαι σίγουρη πως και όλα τα άλλα προϊόντα της Macadamia Natural Oil θα είναι εξίσου αποτελεσματικά -και μυρωδάτα,χιχι!

Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Macadamia Natural Oil? Πως σας φάνηκαν? 

7 σχόλια:

  1. Olia πολύ όμορφα τα πραγματάκια που σου στείλανε και από ότι κατάλαβα σου αρεσαν πολύ .Θέλω και εγώ να τα αγοράσω γιατί έχω ακούσει τόσο καλά λόγια από πολλές κοπέλες για να πρσθέσω και εγώ την άποψη μου για το συγκεκριμένο προϊον .
    Μια απορεία δεν μπορώ να καταλάβω πως σε βρίσκουν οι εταιρείες και σου αποστέλουν προϊοντα ώστε να κάνεις review στο blog σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμάσεις, αξίζουν! ^_^
      κάποιες εταιρείες μπορεί να σε προσεγγίσουν οι ίδιες και να σου πουν ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία, ενώ μπορείς κι εσύ να στείλεις τη σελίδα σου σε εταιρείες κι αν τους ενδιαφέρει, θα σου προτείνουν συνεργασία >_<

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από αυτά τα προϊόντα..αλλά πραγματικά..τα βλέπω συνέχεια μπροστά μου και μπαίνω σε πειρασμό.! Κάποια στιγμή θα τα αποκτήσω..αυτό είναι σίγουρο.! :D

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ, πάρε κάτι..τουλάχιστον 1 προϊόν για αρχή κι αν μείνεις ικανοποιημένη, παίρνεις κι άλλα,χιχι <3

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα θα τα αγοράσω όταν τελειώσουν κάποια άλλα παρόμοια προϊόντα που έχω! Τα έχω ανάγκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω η καθεμια μας τα έχει ανάγκη! :D
      περιμένω την άποψή σου :)

      Διαγραφή
  4. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! Φαίνονται τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή