Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

✎Most used nail polishes for June


Γειά σας κορίτσια!
Tρίτο "Most used nail polishes" για το μήνα Ιούνιο αυτή τη φορά! Όπως πάντα, θα σας δείξω τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα που μας πέρασε. Να πω αρχικά πως κέρδισα σε ένα διαγωνισμό του mypharmacity.gr τη Lilac Cool Collection του Korres, oπότε τα 4 από τα 5 βερνίκια νυχιών που θα δείτε, είναι από κει -άλλωστε μου άρεσαν τόοοοοσο πολύ, που δεν θα μπορούσα να μην τα δοκιμάσω!




Εδώ βλέπετε το Metallic Purple no.79 του Korres. Eίναι ένα ροζ-μωβ μεταλλιζέ χρώμα, που να πω την αλήθεια στην αρχή δε μου άρεσε. Παρόλα αυτά στα νύχια -αν και δεν το περίμενα- δείχνει πολύ ωραίο! Περιέχει 10 ml και κανονικά κοστίζει 6,80 ευρούλια -αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχα αγοράσει κάποιο βερνίκι νυχιών από τη τελευταία σειρά τους. Παρόλα αυτά στο mypharmacity.gr μπορείτε να το βρείτε σε προσφορά 4,80 ευρούλια (δηλαδή 2 ευρώ φθηνότερα). Για το αποτέλεσμα που βλέπετε στη φωτογραφία, έχω περάσει 2 στρώσεις.





Εδώ βλέπετε το Blueberry no.89 του Korres.  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρώμα μπλε με λίγο γκρι! Ήταν το πρώτο που λάτρεψα.. Δέχτηκα πολλά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών -και είναι φυσικό τόοοσο όμορφο που είναι! 
Ισχύει όπως σας είπα κι από πάνω:10 ml - 2 στρώσεις. Κανονική 
τιμή:6,80(mypharmacity.gr)
4,80




Eδώ έχω το matte velvet no.101 της Golden Rose. Είναι ανοιχτό γαλάζιο με ασημόσκονη. Μου θυμίζει κάτι crayons, που ζωγραφίζαμε όταν ήμασταν μικρά και είχαν χρυσόσκονη μέσα ^_^ ααα..βρήκα και φωτογραφία τους,νααα...δείτε εδώ. Έτσι ακριβώς βάφουν στα νύχια με το matte εφέ που έχουν! Το μπουκαλάκι περιέχει 11,5ml και μου κόστισαν 2,5. Κι εδώ έχω περάσει 2 στρώσεις.





Εδώ βλέπετε το cream white no.1 του Kοrres. Το αγαπώ! Έτσι έχω βαμμένα τα νυχάκια μου τώρα! Είναι ένα κρέμ άσπρο -όπως ακριβώς ονομάζεται. Περιέχει 11 ml και έχω περάσει 3 στρώσεις (όπως κάνω και σε κάθε άσπρο). Κανονική 
τιμή:6,80(mypharmacity.gr)
4,80




Τέλος, -κι από τα αγαπημένα του μήνα- είναι αυτό το πανέμορφο spring lilac no.72 του Korres. Eίναι ένα υπέεεεροχο λιλά (μωβ-άσπρο-γκρι)! Όλοι με ρώταγαν ποιό είναι και μου 'λεγαν πόσο όμορφο είναι. Περιέχει 10ml κι έχω περάσει 2 στρώσεις.Κανονική 
τιμή:6,80(mypharmacity.gr)
4,80


*Μετά από τόση χρήση από βερνίκια νυχιών του Korres, παρατήρησα πως έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια*




Αυτά ήταν,λοιπόν, τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησα τον Ιούνιο. Εύχομαι να σας άρεσαν!! Αφήστε μου σχολιάκι να μου πείτε ποιό σας άρεσε περισσότερο ή ποιό δεν σας άρεσε!

Καλά μπάνιααααα *_*

13 σχόλια:

  1. Λατρεύω μανό Κορρέ! Το άσπρο και το λιλά απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το spring lilac είναι απλά υπέροχο! Θα το έχω σίγουρα υπόψιν μου!
    Πέρνα μία βόλτα απο το blog μου! Έχεις βραβειάκι! :)
    http://luckystar21.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπω το cream white!!!!!ειναι τοσο γλυκο χρωμα, κανει τα νυχια πολυ chic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yπέροχα!! Ειδικα το λευκο και το λιλα! :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή