Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Glowbox Αυγούστου - First Impressions

Heyyyy!
Αυτό το μήνα αγόρασα για πρώτη μου φορά το Glowbox! Το πρώτο Glowbox με είχε ενθουσιάσει, το δεύτερο....χμμμ.... εντάξει, ναι, μου άρεσε.. Οπότε αγόρασα το τρίτο! Εδώ λοιπόν, θα σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις
Το κουτάκι αρχικά μου αρέσει πάρα πολύ και έχει ηδη γίνει αποθηκευτικός χώρος. Και αυτό και ό,τι περιέχει μέσα είναι πολύ προσεγμένα! Το πρώτο πράγμα που είδα όταν το άνοιξα ήταν μια όμορφη κάρτα με πολύ ζωηρά και παιχνιδιάρικα χρώματα (η οποία πλέον κοσμεί τη κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στον οποίο κάνω την πρακτική μου), στη πίσω μεριά της οποίας υπάρχουν λίγα λόγια για το κάθε προϊόν.
Πάμε να σας δείξω τι περιείχε μέσα!
MOLTON BROWN/Relaxing Yuan Zhi Bath & Shower Gel 30ml
"Το ντους είναι μια ιεροτελεστία. Το νερό εξαγνίζει και απομακρύνει το άγχος, οι μύες λύνονται και χαλαρώνουν, το πνεύμα ηρεμεί. Το Relaxing Yuan Zhi με τη βανίλια, το ylag ylang και το τριαντάφυλλο καταφέρνει να απογειώσει τα αποτελέσματα του ντους. Τέλειο για βραδινό αφρόλουτρο όταν θέλεις να αφήσεις πίσω τα προβλήματα της μέρας ή για ένα γρήγορο πρωινό ντους όταν θέλεις να αρχίσει η μέρα σου χαλαρά και όμορφα."
Μου αρέσει πολύ το κομψό του μπουκαλάκι, όπως και το άρωμά του, το οποίο μου θυμίζει ένα αφρόλουτρο της Palmolive που είναι κι αυτό μωβ εξωτερικά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς να σας πω ποιό. Τα 300ml κοστίζουν 23€, τιμή απαράδεκτη για ένα απλό αφρόλουτρο.
AHAVA/Purifying Mud Mask 25 gr
" Η ομορφιά είναι γεμάτη από υπέροχα προϊόντα και η Purifying mud mask είναι ένα από αυτά! Η ευεργετική σύνθεσή της είναι ένα δραστικό μίγμα λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα, μετάλλων και φυσικών εκχυλισμάτων. Η δράση της αφορά τον καθαρισμό, την απομάκρυνση των τοξινών και τον έλεγχο του σμήγματος. Μια μάσκα που αναλαμβάνει να φέρει την τέλεια ισορροπία στην επιδερμίδα και το καταφέρνει περίφημα. Από την πρώτη κιόλας φορά που θα την χρησιμοποιήσεις, θα νιώσεις το δέρμα σου πιο υγιές, ενυδατωμένο και απαλό. Θα την λατρέψεις! "
Μυρίζει πολύ άσχημα! Ακόμα κι όταν το ξεβγάλεις θα εξακολουθείς να μυρίζεις. Το έχω χρησιμοποιήσει μία φορά, αλλά φαντάζομαι θα χρειάζεται περισσότερες για να δω αποτέλεσμα. Τα 100ml κοστίζουν γύρω στα 30.
Castalia/ Sensial Lait Hydratant Sugras 75 ml
"Θέλεις να έχεις απαλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα. Αναζητάς ένα προϊόν που να φέρεται ευγενικά και κομψά στο σώμα σου. Βρίσκεις το ενυδατικό και μαλακτικό γαλάκτωμα Sensial Lait Hydratant Sugras και νιώθεις πιο χαρούμενη από ποτέ. Η σύνθεση του με λιπίδια που μιμούνται τη δράση των λιπιδίων της επιδερμίδας αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί υγρασία στο εσωτερικό της. Χρησιμοποιώντας το καθημερινά το σώμα σου αποκτά βελούδινη υφή και εσύ υπέροχη διάθεση."
Μυρίζει παραδεισένια,αλλά δυστυχώς το άρωμα δεν διαρκεί πολύ. Ενυδατώνει καλά το δέρμα κι έχει ήδη μπει στη βαλίτσα των διακοπών. Τα 200ml κοστίζουν γύρω στα 14, τιμή όχι και τόσο άσχημη.
FOREVER LIVING PRODUCTS/Aloe Lips
"Τα χείλη για φίλημα είναι εκείνα τα χείλη που είναι απαλά και τέλεια φροντισμένα. Το Aloe Lips λοιπόν είναι το lip balm που θα σου εξασφαλίσει χείλη για φίλημα. Στη σύνθεσή του περιέχονται, εκτό από την Αλόη, jojoba και κερί μελισσών για σούπερ ενυδάτωση και θρέψη! Το Aloe Lips μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή σαν βάση για το κραγιόν σου. Και φυσικά δεν πρέπει να το αποχωρίζεσαι ποτέ. Γιατί κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για φιλιά και κάθε στιγμή μπορεί να σου φανεί απαραίτητο".
Έρωτας! Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Τέλειο άρωμα, super ενυδάτωση χωρίς πολύ κόπο! Το θέλω συνέχεια πάνω μου! Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου ότι κοστίζει γύρω στα 4 ευρουλάκια.
JEAN IVER/Hair Spray Strong Hold 100ml
"Πόσες φορές δεν είχες μια bad hair day που σου χάλασε τη διάθεση; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να είχες κοντά σου ένα προϊόν που θα έβαζε σε τάξη κάθε ατίθασο τουφάκι; Το hair spray της Jean Iver για δυνατό κράτημα είναι εδώ και έτοιμο να συμμαχήσει μαζί σου για να έχεις πάντα πειθαρχημένο χτένισμα με όγκο και μοναδική ελαστικότητα. Χρησιμοποίησε το καθημερινά. Η σύνθεσή του προστατεύει τα μαλλιά από τις ακτίνες UV ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και εξαιρετικό φορμάρισμα."
Είναι ένα προϊόν που μου είναι τελείως άχρηστο. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω. Αν το δοκιμάσει κάποιος από την οικογένεια και δει κάτι διαφορετικό από άλλα του είδους θα σας το αναφέρω. Τα 200ml κοστίζουν λίγο λιγότερο από 4 ευρώ (αν και δεν γνωρίζω τις τιμές των λακ, νομίζω ότι είναι μια χαρά).
JANE IREDALE/Dream Tint SPF 15 7,4ml
"Η τέλεια κρέμα για σένα που αναζητάς κάλυψη, προστασία, ενυδάτωση και λάμψη σε ένα προϊόν. Με σύνθεση από φυσικά συστατικά και με υπέροχη υφή που κάνει την εφαρμογή της παιχνιδάκι, η Dream Tint εφαρμόζεται μόνη της ή σαν βάση για το make up. Και στις δύο περιπτώσεις η Dream Tint απαλύνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει την εντύπωση των ανοιχτών πόρων και προσφέρει χρωματική αρμονία. Η επιδερμίδα τονώνεται, ομορφαίνει και εξυγιαίνεται. Το πρόσωπο διατηρείται ελαστικό και φρέσκο όλη μλερα. Σε πολλές αποχρώσεις για να βρεις ποιά σου ταιριάζει,  εμείς επιλέξαμε αυτή για μαυρισμένες επιδερμίδες".
Απλά αναρωτιέμαι για ποιόν ακριβώς λόγο μου ήρθε αυτό το προϊόν από τη στιγμή που στο προφίλ μου έχω επιλέξει ότι

και στις FAQs λέει πως:

Δεν έχω κάποια άποψη για το προϊόν και δυστυχώς,ούτε θα αποκτήσω!

Γενικά δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη, αλλά ίσως να του 'δινα μια δεύτερη ευκαιρία.
Ξέχασα να σας πω πως μου κόστισε 12 ευρούλια και το μόνο full size προϊόν που περιείχε ήταν το Lip Balm.

Εσείς πήρατε το Glowbox Αυγούστου;
Αν ναι, πώς σας φάνηκε;

10 σχόλια:

  1. δεν το πήρα,αλλά αν το έπαιρνα θα απογοητευόμουν,οπότε καλύτερα!!! ;-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ όταν άρχισε να "διαρέει" το τι περιέχει μέσα, πήγα αμέσως στο λογαριασμό μου να δω αν γίνεται ακύρωση, αλλά ....δεν... :(

      Διαγραφή
  2. αχα, μάλιστα. πολύ ενδιαφερον το αρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογοήτευση!! Οσο πανε και χειροτερεύουν αντί να καλυτερευουν, κάθε πέρυσι και καλύτερα που λένε... Χαχαχα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πήρα και εγώ..Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όσον αφορά το προφιλ ομορφιάς..
    Απόρησα που είδα τη λακ μέσα στο κουτάκι, αφού είναι ένα προϊόν, που κυκλοφορεί χρόνια στην αγορά!
    Δεν με ενθουσίασε..αλλά δεν δυσαρεστήθηκα κιόλας..θα του δώσω σίγουρα και άλλη ευκαιρία!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den exw dokimasei akoma ayto to kouti!! fainetai poli endiaferon omws!
    tha xarw na se dw sto blog mou!filakiaaaa


    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή