Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

♡ January favorites (2014)

Καλησπέρα και καλό μήνα να 'χουμε! Σήμερα έχουμε τα January Favorites, τα προϊόντα δηλαδή που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Ιανουάριο. Δεν έχω πολλά προϊόντα, μιας και δεν χρησιμοποίησα πολλά αυτό το μήνα (ειδικά καλλυντικά). Επίσης, να ξέρετε ότι αυτό το μήνα δεν θα κάνω ποστ με τα Most Used Nail Polishes, μιας και δεν έβαψα καθόλου τα νυχάκια μου. Πάμε λοιπόν να σας δείξω τα λίγα, αλλά καλά κι αγαπημένα προϊόντα για το μήνα που μας πέρασε.
Δεξιά βλέπετε το αφρόλουτρο του Korres με Γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο. Η μυρωδιά του συγκεκριμένου είναι απίστευτη, κομψή και "ρομαντική". Αν το βρείτε μπροστά σας, μυρίστε το..ειλικρινά πιστεύω ότι δε μπορεί κάποιος να του αντισταθεί. Αφαιρεί τη λιπαρότητα από το σώμα και αφήνει το δέρμα απαλό. Και σε συνδυασμό με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος (αριστερά: Γαλάκτωμα σώματος Korres γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο) η απίστευτη αυτή μυρωδιά μένει για ώρες πάνω στο σώμα σου, κι επιπλέον σου προσφέρει ενυδάτωση, χωρίς να σου προσθέτει λιπαρότητα.
Αφρόλουτρο: 3-5 ευρώ (250ml) || Γαλάκτωμα σώματος: 4-6,5 ευρώ (200ml)
Αγαπημένε μου Κorres, βγάλε την ίδια μυρωδιά και σε άρωμα!!!
Για ενυδατική χρησιμοποίησα τη Mastacne Hydraderm (24ωρη ενυδατική σμηγματορυθμιστική κρέμα) της Mastic Spa. Τη συγκεκριμένη την είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό, αλλά -πραγματικά- με απωθούσε τόσο πολύ η μυρωδιά της, που δεν άντεχα να τη χρησιμοποιήσω. Αυτό το μήνα (λόγω αυξημένης λιπαρότητας και εμφάνιση σπυριών) είπα να της δώσω άλλη μια ευκαιρία και -μη με ρωτάτε το πώς- λάτρεψα το άρωμά της. Μου μυρίζει φρεσκάδα ρε παιδί μου! Περιέχει μαστίχα και μέλι βιολογικής καλλιέργειας. Στο site υποστηρίζεται πώς "Είναι μία κρέμα με αγνή και φυσική σύνθεση που εποδίζει την εμφάνιση του σμήγματος και ρυθμίζει την γυαλάδα και την λιπαρότητα. Το σαλικυλικό οξύ, μειώνει την έκκριση σμήγματος και το μέλι προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση. Η μαστίχα παρέχει αντιμικροβιακή προστασία με αποτέλεσμα να μειώνονται οι μολύνσεις. Η Βιταμίνη Ε τρέφει την επιδερμίδα και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Η παραγωγή σμήγματος μειώνεται, τα σπυράκια σταδιακά εξαφανίζονται και το δέρμα ξαναγίνεται λαμπερό και φωτεινό".
Πραγματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα παρατήρησα μείωση εμφάνισης σπυριών, ενώ τα ήδη υπάρχοντα και άσχημα σπυράκια μου εξαφανίζονταν σύντομα. Όσον αφορά τη λιπαρότητα, είδα κάποια διαφορά και καθυστέρηση εμφάνισής της, αλλά όπως είναι λογικό, όχι θαύματα. Δεν μου προκάλεσε ξηρότητα και δεν είχα αίσθηση "τραβήγματος". Όταν το είχα αγοράσει εγώ κόστιζε γύρω στα 17 ευρώ (τώρα στο site τους το βρίσκετε σε προσφορά λίγο πιο κάτω από 11 ευρώ).
Το lip balm που χρησιμοποίησα μανιωδώς τον περασμένο μήνα είναι το glow tinted lip balm της Essence στο no. 02 glam up! Έχω στη κατοχή μου και τις 3 αποχρώσεις, όπως σας έχω δείξει εδώ, αλλά η αγαπημένη μου είναι αυτή. Δε πίστευα τη στιγμή που τα αγόρασα ότι θα μείνω τόσο πολύ ικανοποιημένη από τα συγκεκριμένα lip balm. Ενυδατώνουν τέλεια τα χείλη, προσφέρουν όμορφη γυαλάδα, έχουν διάρκεια και όμορφο διακριτικό-γλυκό άρωμα και τέλος αφήνουν ένα όμορφο χρώμα στα χείλη (φανταστείτε την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αυτό το lip balm πριν κοιμηθώ, το επόμενο πρωί που ξύπνησα μου λέει η μητέρα μου "καλά έβαλες κραγιόν για να κοιμηθείς;"). Πραγματικά δε μπορώ να το αποχωριστώ!
Τιμή 3 ευρώ
Τέλος, χρησιμοποίησα πάααρα πολύ το glimmerstick brow definer της Avon στην απόχρωση soft black για να γεμίζω τα κενά που έχω στα φρυδάκια μου. Μου αρέσει που γράφει με ένα πέρασμα και νιώθω πως δεν "ταλαιπωρεί" τα φρύδια μου. Στο τέλος για να απαλύνω το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ ένα πινελάκι. Μένει στα φρύδια για ώρες κι είναι το μόνο που με έχει ικανοποιήσει τόσο πολύ.

||

*Aγαπημένο τραγούδι για τον περασμένο μήνα είναι το Brother από Orphaned Land, ακούστε το, είναι πολύ μαγευτικό και απλά ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!
_____________________________
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Ιανουάριο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, πώς σας φάνηκε; Εσάς ποιό ήταν το αγαπημένο σας προϊόν για το μήνα που μας πέρασε;
_____________________________
Φιλί.

23 σχόλια:

  1. Πόσο όμορφο ποστ!
    Υπέροχα προϊόντα αλήθεια!
    Καλό μήνα κορίτσι όμορφο φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω και εγω το glimmerstick brow definer της Avon και είναι οντος πολύ καλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μωρέ! και δεν ταλαιπωρεί καθόλου τις τριχούλες στα φρυδάκια ^_^

      Διαγραφή
  3. Το γιαπωνεζικο τριανταφυλλο του Κορρε ειναι πολυ ιδιαιτερη μυρωδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!Το γαλάκτωμα του Κορρέ τόσο φθηνό είναι?Α θα το ψάξω οπωσδήποτε όταν μου τελειώσει το δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρεσει πολυ το γιαπωνεζικο τριανταφυλλο απο κορρε!
    ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο πρέπει να μυρίζει τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την κρεμα αυτη τη γλυκοκοιταζα χτες..αλλα τελικα δεν την πηρα...αν ειναι τοσο καλη να της δωσω μια ευκαιρια..εμενα μαρεσει η μυρωδια της μαστιχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείται να της δώσεις.
      κι εγώ γενικά λατρεύω τη μυρωδιά της μαστίχας. το συγκεκριμένο όμως δε μυρίζει μόνο μαστίχα.
      αν θες κάτι να μυρίζει αποκλειστικά μαστίχα σου προτείνω το Revital shampoo της Mastic Spa. το αγοράζω συνέχεια μόνο και μόνο επειδή τρελαίνομαι για αυτή τη τέλεια μυρωδιά <3

      Διαγραφή
  8. Έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ την κρέμα σώματος με το γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο του Κορρέ και είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή η μυρωδιά της, θα ήταν τέλειο αν έβγαινε και σε άρωμα<3
    thegirlybible.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και να μυρίσω το γαλάκτωμα σώματος του Κορρε!!
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή