Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

✎ Korres Raspberry Twist Lipstick Desire

Hey giiiirls!
Σήμερα έχουμε ένα review ποστ, που αφορά το Desire Korres Rasberry Twist Lipstick, που αγόρασα από το κατάστημα Korres στην Ερμού στις αρχές του Δεκέμβρη. Έβλεπα διάφορες beauty bloggers να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτά και είπα να πάω να τους ρίξω μια ματιά. Τελικά αγόρασα αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση, μιας και ήθελα να δοκιμάσω βουργουνδί χρώμα στα χείλη μου (αν είχα κι άλλα χρηματούδια μαζί μου, σίγουρα θ' αγόραζα κι άλλα) :P
Τα συγκεκριμένα είναι κραγιόν σε μορφή μολυβιού που ενυδατώνουν τέλεια τα χείλη, όπως ένα καλό lip balm. Περιέχουν έλαιο από βατόμουρο, το οποίο "προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα χείλη".
Με ένα απλό πέρασμα, χρωματίζει αμέσως τα χείλη...έχει τέλεια απόδοση και κάνει τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά και λαμπερά. Η συσκευασία του είναι πολύ βολική και δεν χρειάζεται ξύστρα...όταν θέλεις να βγει από τη συσκευασία κι άλλο προϊόν απλά στριφογυρνάς την κάτω μεριά και τσούυυυπ...μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάλι!
Τώρα όσον αφορά τη διάρκεια, μη ρωτάτε εμένα! Όποτε φοράω κραγιόν, κάτι με πιάνει να φάω, να πιω από καλαμάκι κ.λπ. (το 'χω προσπαθήσει πάρα πολύ να μην το κάνω αυτό για χάρη του μπλογκ, αλλά δεν τα καταφέρνω). Παρόλα αυτά, ακόμη κι έτσι το χρώμα μένει στα χείλη μου, όχι σαν κάποια κραγιόν (όπως το cupcake της Essence που το βάζεις και μέσα σε 10' έχει εξαφανιστεί).
Τέλος, το συγκεκριμένο άρεσε πάρα πολύ και στη λατρεμένη μου γιαγιουλίτσα Μαύρη κούπα (χαρτιά), όταν με είδε τα Χριστούγεννα που το φόραγα, οπότε ένας λόγος παραπάνω που είναι από τα αγαπημένα μου κραγιόν!

Το αγόρασα λίγο παραπάνω από 13 ευρούλια, αλλά ξέρετε....σε online φαρμακεία το βρίσκετε σε πολύ καλύτερη τιμή, μέχρι και 7,90 ευρούλια (κι εγώ το ήξερα, αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ!). Ρίξτε μια ματιά στις αποχρώσεις που κυκλοφορούν, είναι όλες μια και μια!

__________________________________ 
Αυτή λοιπόν ήταν η άποψή μου για το Desire Rasberry Twist Lipstick του Korres. Πώς σας φάνηκε; Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο; αν ναι, ποιά είναι η άποψή σας;
__________________________________ 
Φιλί.

13 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει...ακόμα!Πολύ ωραία η απόχρωση που πήρες!Πάντως σε καταλαβαίνω...κι εμένα αν μου μπει κάτι εκείνη την ώρα να το πάρω θα το πάρω...με τύψεις αλλά θα το πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο όμορφο!!Είναι το χρώμα που έχω σταμπάρει κι εγώ!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τέλειο χρώμα :) Και εγώ αυτό λέω να αποκτήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερό, υπέροχο! Και πως σου πάει βρε παιδί μου! :-)

    Guess_Who_Φω

    ΑπάντησηΔιαγραφή