Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Most Used Nail Polishes for Μarch

Και να 'μαιιιι!
Όπως σας είχα υποσχεθεί, στο ποστ αυτό σας δείχνω τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα που μας αποχαιρετάει! Most used nail polishes for March λοιπόν, και πάμε να σας τα δείξω ένα-ένα!
 Από τα αγαπημένα μου λευκά το 01 Cream White από KORRES! Δε σταματάω να κοιτάω τα νυχούλια μου όταν το φοράω. Οι τιμές που μπορείτε να το βρείτε κυμαίνονται από 4 έως 6 ευρώ. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 στρώσεις -ίσως και 3.
Το αγαπημένο μου ήταν το no.50 από GG Line. Απίστευτο γκρι χρώμα που δείχνει πανέμορφο ακόμα και ματ! Βολικό βουρτσάκι - Καλή διάρκεια- Ελληνικό προϊόν. Xρειάζονται 1 με 2 στρώσεις. Το βρίσκετε εδώ
 Κομψό κόκκινο βερνίκι νυχιών το beat 656 από Erre Due. Βάφει όμορφα με το πρώτο πέρασμα! Δε θυμάμαι αν μου κόστισε 4 ή 6 ευρώ.
 Άλλο πανέμορφο βερνίκι νυχιών είναι το beat 623 από Erre Due πάλι. Ίσως να μην είναι ιδανικό για την εποχή, αλλά το λατρεύω. Ζουμερό χρώμα! Χρειάζεται 2 στρώσεις.
 Last but not least, το 36 Mint me up από Catrice. Περιέχει διακριτικά χρυσά στοιχεία που το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο! Κάτι μου λέει ότι θα το φορέσω πολύ το καλοκαίρι! Όμορφη συσκευασία, πολύ βολικό βουρτσάκι! Τιμή: γύρω στα 3 ευρώ.

________________________
Αυτά ήταν τα πιο φορεμένα βερνίκια νυχιών για μένα για το μήνα Μάρτη! Ποιό σας άρεσε περισσότερο;
________________________

φιλί. 

11 σχόλια:

  1. Τελεια ολα και ειδικα το λευκο και το δευτερο ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα χρώματα... ξεχώρισα το λευκό και το mint από catrice!
    Το 623 από erre due είναι και δικό μου αγαπημένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το λευκό, εδώ και δύο μέρες, το βλέπω σε πάρα πολλά blogs, και όχι άδικα..είναι φανταστικό, και δείχνει πολύ ωραία στα νύχια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχήν έχεις υπέροχα νύχια και όλα τα βερνίκια δείχνουν πολύ ωραία! :)
    Το άσπρο, το γκρι και το mint φοβερά! Μην σου πω ότι το mint θα το αποκτήσω αύριο κιόλας! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπέροχα νύχια που έχεις!
    Από τα χρώματα ξεχώρισα το γκρι(σταθερή αξία για 'μένα),το λευκό και το mint.

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή