Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

L' OREAL Paris nail polish #850 lemon meringue

Kαλησπέραααα κορίτσια! Σήμερα είπα να σας δείξω ένα βερνίκι νυχιών που έχω ερωτευτεί τον τελευταίο καιρό! Το είδα στα νύχια μιας πωλήτριας στα oysho και τη ρώτησα ποιό είναι. Δε θυμόταν να μου πει, αλλά από την περιγραφή κατέληξα σε αυτό! Και νομίζω πως,ναι.. είναι αυτό!
Είναι λοιπόν από L'oreal Paris το 850 lemon meringue. Είναι ένα λευκό χρώμα που λεμονίζει. Το χρώμα του μου θυμίζει το moringa body butter απο TBS. Νομίζω ότι είναι πολύ κομψό χρώμα συγκριτικά με ένα καθαρό λευκό. Το πινελάκι του είναι εξαιρετικά βολικό. Χρειάστηκα 2 στρώσεις και μου έκανε εντύπωση που μου κράτησε τουλάχιστον 5-6 μέρες, αν σκεφτείτε πως τα ανοιχτά παστέλ χρώματα, είναι δύσκολα. Η τιμή του ήταν στα 4,50 ευρώ και το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι περιέχει μόνο 5 ml προϊόντος. 

____________________________________
Πώς σας φάνηκε η τελευταία εμμονή μου όσον αφορά τα βερνίκια νυχιών;
____________________________________
Φιλί.
 photo sunsetfacebook_zpsb37eb33f.png  photo sunsetinstagram_zpsb21f3486.png  photo sunsetyoutube_zpsd9eeb186.png  photo sunsetgoogle_zps345c795b.png

18 σχόλια:

  1. I love these sorts of colours, so pretty :)
    http://whattaylorbuys.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ειδα το πρωι στο hondos , αλλα επιδη πηρα αλλα πραγματα δεν το πηρα. η πλακα ηταν , οτι με αγορες 25+ευρω παιρνεις ενα κουτακι δωρο με προιοντα αξιας 40ευρω.το δικο μου κουτακι ειχε μεσα μια μασκαρα (πηρα την ιδια σε αλλο χρωμα), ενα βερνικι μωβ τελειο (ειχα παρει μωβ την παρασκευη) και ενα serum (το ειχα παρει ως δωρο την πεμπτη απο το κομμωτηριο που πηρα σαμπουαν και μασκα l'oreal).ποσο γκαντεμω ειμαι???? τα βερνικια ειναι πολυ καλη ποιοτητα και εχουν ομορφα χρωματα, αλλα ειναι ακριβα για την μικρη ποσοτητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Polu omorfo xrwma! Ki emena i timh me xalaei vevaia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. like a lemon pie!! cute

    Samara Sisters
    xx
    http://samarasisters.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello,
    We pay for your issuing article we provide on Facebook, Twitter, Google+, blogspot and putting our banner on your blogspot
    Please make sure to contact me by e-mail if you have interests.
    tonylau86china@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gebze evden eve nakliyat hizmetimiz ile şehir içi ve şehirler arası olarak profesyonel, kaliteli ve güvenilir bir nakliye hizmeti sunmaktayız. Bizleri arayan müşterilerimizin istek ve beklentirlerine göre hizmetlerimizi şekillendiriyor, kapsamı sizin hayalinize bırakıyoruz. Dilerseniz ambalaj seçimimiz ile dilediğiniz ambalaj malzemesini seçme imkanı sunuyor, beklediğiniz gibi kaliteyi sizlere sunuyoruz.
    gebze evden eve nakliyat her zaman müşteri dostu bir firmadır ve sizleri memnun etmek için çalışmaktadır. Bizler her daim sizler için varız ve sizlerle büyüyoruz. Arayın ve dilediğiniz zaman için rezervasyonunuzu açtırınız.
    kocaeli güven nakliyat olarak marka tescili dahilinde eski ve köklü bir firmayız. Bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilir, istediğiniz zaman rezervasyon işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Temsilcilerimiz sizlerden gelen çağrıları büyük bir memnuniyetle cevaplayacaklar ve sorularınıza tatminkar yanıtlar vereceklerdir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. kocaeli güven nakliyat bir taşımadan beklediğiniz her şeyi size sunar. Eşyalarınızı paketler, mobilyalarınızı söker ve kurar. Eğer isterseniz toplamalı hizmet ile ufak tefek eşyalarınızı da koliler. Sizler hayal edin kocaeli guven nakliyat yapsın. Bizleri telefon numaralarımızdan günün her saati arayabilirsiniz.
    Taşımalarımızda kapalı kasa kamyonları kullanıyor, aralıksız olarak hizmet veriyoruz. Bütün il ve ilçelere taşıma yapıyor, her bölgede çalışıyoruz

    ΑπάντησηΔιαγραφή