Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

BeBeauty - Max Factor, Sunkissed & Constance Carroll Review

Hey giiiirls!
Σήμερα έχουμε ένα review, για προϊόντα που έστειλε το Bebeauty. Είναι ένα βερνίκι νυχιών, ένα lip gloss και ένα σετ μακιγιάζ. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα..
Αυτό είναι ένα βερνίκι νυχιών της Constance Carroll το no.322 Parisian Pink (αν και δε μου φαίνεται καθόλου "pink"). Στην αρχή με το πρώτο πέρασμα τρόμαξα γιατί ήταν σχεδόν διαφανές. Παρόλα αυτά πρόσεξα πως πάνω στο μπουκαλάκι γράφει ότι χρειάζεται 2-3 στρώσεις, οπότε και αυτό έκανα. Με 2-3 στρώσεις είναι ιδανικό για να κάνεις γαλλικό μανικιούρ. Δυστυχώς όταν το έκανα, δεν το έβγαλα φωτογραφία και δεν έχω να σας το δείξω, αλλά είναι σίγουρα πολύ ωραίο και δίνει ωραίο αποτέλεσμα στο γαλλικό. Κοστίζει μόνο 1,5 ευρούλι και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Αυτό είναι ένα lip gloss της Max Factor, το no.4 Me Me Me. Δεν χρωματίζει τα χείλη, αλλά σίγουρα τα κάνει να φαίνονται πολύ ζουμερά και όμορφα. Έχει ελαφρύ shimmer και το πολύ θετικό είναι ότι δεν κάνει τα χείλη να κολλάνε μεταξύ τους, και να φαίνονται σαν υπάρχουν μεταξύ τους "τεντωμένες τσίχλες". Κοστίζει 5 ευρώ και το βρίσκετε εδώ.

Αυτό είναι ένα σετ μακιγιάζ της SUNKISSED! Πάμε να δούμε αναλυτικά το SUNKISSED Bronzed Compact!
Έχει αυτές τις 6 πανέμορφες σκιές με ελάχιστο shimmer. Είναι ό,τι πρέπει για μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. Σας έβγαλα και φωτογραφία να δείτε πως γράφει η καθεμία. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και αυτά τα χρώματα είναι οι αδυναμίες μου.
Έχει και 3 κραγιονάκια. Το ένα είναι ροζ-πορτοκαλί με shimmer, το άλλο πορτοκαλίζει λίγο και το τελευταίο είναι ροζ με shimmer. Εμένα η αδυναμία μου είναι αυτό που απλά πορτοκαλίζει και δεν έχει shimmer μέσα. Είναι από τα χρώματα που νομίζω ότι μου ταιριάζουν.
Έχει και ένα κούτσικο mascarάκι-γλύκα μέσα. Έχει τρίχινο βουρτσάκι με κοντές τριχούλες που κάνει ωραίο διαχωρισμό κι έχει ωραίο μαύρο χρώμα.
Έχει κι ένα κούτσικο μολύβι ματιών με σκούρο καφέ-σχεδόν μαύρο- χρώμα. Γράφει εύκολα στο μάτι και δεν θέλει πολύ πίεση για να γράψει, άρα δεν ταλαιπωρείται πολύ το ματούνι μου.

Έχει ένα ρουζ σε χρώμα που πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μου ήρθε την ιδανική στιγμή που έψαχνα να αγοράσω ρουζάκι.
Έχει και bronzer που χαρίζει ηλιοκαμμένη όψη στο δέρμα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ η αλήθεια είναι, αλλά όταν πάω διακοπές σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω για τις βραδινές εξόδους, μιας και δε μαυρίζω εύκολα. 
Τέλος έχει ένα μικρούλι μολύβι χειλιών με σχετικά σκούρο κόκκινο. Ενώ μου αρέσει, το αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν ταιριάζει με τα κραγιόν που έχει μέσα το σετ, άρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ένα κόκκινο κραγιόν.
Περιέχει και κάποια πινελάκια για εφαρμογή.
Το σετάκι αυτό θεωρώ πως είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές, που δεν θέλουμε να κουβαλάμε μια βαλίτσα με καλλυντικά μαζί μας και θέλουμε να εξοικονομήσουμε χώρο (βασικά εμείς ίσως να θέλουμε, ο φίλος μας όμως σίγουρα όχι). Κοστίζει 6,5 ευρώ και το βρίσκετε εδώ.

Kαι να σας πω πόσο άτυχη είμαι που τώρα που σας γράφω το post αυτό... μόλις μου έπεσε από τα χέρια μου κι έγινε χίλια κομμάτια και δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω, αφού έχουν γίνει όλα σκόνη :/ 
Ευχαριστώ πολύ τη BeBeauty για τα όμορφα πραγματάκια που μου 'στειλε για δοκιμή!
Αν θέλετε περάστε μια βόλτα να δείτε τι άλλα προϊόντα έχει το BeBeauty και κάντε Like στη σελίδα τους αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις προσφορές που έχουν συνέχεια:
Ποιό από αυτά που σας έδειξα σας άρεσε περισσότερο;
Φιλιά πολλά!

9 σχόλια:

  1. Πολύ καλή παλέτα και σε υπέροχη τιμή. Όμορφα καλοκαιρινά γήινα χρώματα!
    Πολύ όμορφο ποστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο ποστ!
    Η παλετα μου αρεσει πολυ, την εχω προσεξει εδω και καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή