Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τι πήρα μαζί μου στις διακοπές!

Καλησπέρααα! Αφού πλέον έχω καινούριο pc κι έχουν μπει τα απαραίτητα προγραμματάκια, επιστρέφω με ένα ποστ στο οποίο θα σας δείξω τι είχα πάρει μαζί μου στις διακοπές! Νωρίς το θυμήθηκα, αλλά πάμε να δούμε!
Κάθε πρωί και βράδυ  έπλενα τη φατσούλα μου με το Juliette Armand Elements 06 Cleanser Wash, το οποίο το είχα σε travel size από το πρώτο Cherrybox (νομίζω) και μυρίζει μπανανοφατσούλα παγωτό. Μετά τον καθαρισμό έβαζα πάντα το Aqua Vita της Apivita, που μου είχε στείλει το online φαρμακείο iasis+, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του δέρματός μου και την ηλικία μου. Το συγκεκριμένο είναι μια κρέμα/gel 24ωρης ενυδάτωσης για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες και περιέχει λυγαριά και πρόπολη που είναι ό,τι πρέπει για τα σπυράκια.
 Τα πρωινά που πηγαίναμε βόλτες ή στη παραλία, βάζαμε στο πρόσωπο το αντιηλιακό της Castalia Helioderm Fluide  με 50spf και στο σώμα το Castalia Helioderm Lait 50spf. Μια μέρα ξέχασα να βάλω αντιηλιακό σώματος και το μετάνιωσα οικτρά, καθώς κάηκα με αποτέλεσμα να τσουζει απίστευτα το δέρμα μου και να ξεφλουδίζω για ένα μήνα μετά. Στα χείλη έβαζα το Panthenol Extra Sun Care με 30spf, το οποίο είναι μια κρέμα και stick προσώπου. Εγώ χρησιμοποίησα κυρίως το stick (σαν αντιηλιακό χειλιών), το οποίο ενυδατώνει τέλεια τα χείλη, έχει πολύ διάρκεια και μυρίζει σα λουκουμάς! Δυστυχώς όταν επέστρεψα από τις διακοπές, είχε ανοίξει μες στη τσάντα και το stick είχει κοπεί :(
Όταν επιστρέφαμε από τα μπάνια μας στη παραλία, έκανα μπάνιο χρησιμοποιώντας το Caudalie Shower Gel Peche de Vigne (το οποίο μου ήρθε ως δώρο από το Φαρμακείο της Αλ. Τριανταφύλλου) κι έλουζα τα μαλλιά μου αρχικά με το Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία για κανονική-χονδρή τρίχα κι έπειτα με το απίστευτα τέλειο και μυρωδάτο Korres σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με γλυκύρριζα και τσουκνίδα (που κάνει καλό στη τριχόπτωση) από το iasis+.
Ύστερα ξέμπλεκα τα μαλλάκια μου με τη Macadamia no tangle brush, την οποία όταν μου την έστειλε η εταιρεία και είδα τα "πλαστικά δοντάκια" της να είναι τόοοσο ευλύγιστα αναρωτήθηκα από μέσα μου "πώς είναι δυνατόν αυτά τα τόσο ευλίγιστα δοντάκια να μπορούν να ξεμπλέξουν χωρίς κόπο και πόνο τα μαλλιά; και ειδικά τα δικά μου τα μαλλιά, που είναι πολλά και μέχρι τη μέση μακριά". Όταν λοιπόν τη χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνη με το πόσο εύκολα και γρήγορα ξέμπλεξε τα μαλλάκια μου και το πιο σημαντικό πόσο ελάχιστη απώλεια τριχών είχα, συγκριτικά με τις συνηθισμένες βούρτες. Από τότε δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άλλη βούρτσα, κι ούτε σκοπεύω να το κάνω! 
Μετά το χτένισμα χρησιμοποιούσα το Healing Oil Treatment της Macadamia Natural Oil για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ.
 Όταν βγαίναμε έξω για φαγητό, δεν ήθελα να είμαι πολύ βαμμένη, γι'άυτό και πήρα λίγα πραγματούδια μαζί μου (από αριστερά προς τα δεξιά) :
  •  BB Cream Garnier για λιπαρά δέρματα στην απόχρωση light/clair (για την οποία άκουγα συνέχεια τα καλύτερα σχόλια και δεν τα πίστευα, μέχρι που τη δοκίμασα κι έκατσε τόσο τέλεια στο δέρμα μου),  
  • Elixir concealer no.48 (που μυρίζει πανέμορφα)
  • το soft ochre paint pot της Mac
  • ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, 
  • το καινούριο blush του Korres στην απόχρωση pink που αγόρασα πολύ πρόσφατα κι έχω αγαπήσει
  • την Colossal smokey eyes Mascara της Maybelline, που μου αγόρασε το αγόρι μου και πάντα όταν τη φοράω μου λέει "τι βλεφαριδάρες!", 
  • το Aloe Lips with Jojoba που υπήρχε στο περασμένο Glowbox και ενυδατώνει τέλεια τα χείλη, έχει διάρκεια και μυρίζει λουλουδάτα και γλυκά και για μένα είναι στα πιο top lip balm που έχω δοκιμάσει ποτέ 
  • και τέλος το essence lipstick no.53 all about cupcake, που σε γεύση μου θυμίζει κάτι βραχιολάκια-καραμέλες που βάζαμε στα χεράκια μας όταν ήμασταν μικράκια, αλλά δυστυχώς δεν έχει καλή διάρκεια
 Τα φρυδάκια μου τα γέμιζα απαλά με το glimmerstick brow definer της Avon στην απόχρωση soft black (γιατί έχω μαύρα φρυδάκια), τα χτένιζα με το βουρτσάκι του Eye Brow pencil no.1 grey της Tommy G (το οποίο όταν το χρησιμοποιούσα σαν μολύβι για να βάψω τα φρύδια μου, ένιωθα ότι τα ταλαιπωρούσε πολύ και γι'αυτό το παράτησα) και τέλος κάτω ακριβώς από τα φρύδια για να τους δώσω καλύτερο και "καθαρό" σχήμα πέρναγα μια γραμμούλα από το Essence kajal pencil 04 white και την έσβηνα με τα δαχτυλάκια μου.
 Ψέκαζα στο σώμα μου το The Body Shop Moringa eau de toilette, που είναι το αγαπημένο μου άρωμα για τον τελευταίο καιρό και δώρο του αγαπημένου μου, αφού είχα λυσσάξει να το αγοράσω.
Τα βράδια έβαζα στο σώμα μου το λατρεμένο λαδάκι Monoi Tiki Tahiti Tiare, που μου έκανε δώρο η Έλενα από το elena's finds.... και την ευχαριστώ απίστευτα..! Μυρίζει γαρδένια κι όταν το χρησιμοποιείς μοσχομυρίζει το σύμπαν! Ήδη θέλω να αγοράσω και τα άλλα που κυκλοφορούν και ειδικά το Ylang ylang!
 Το Panthenol Extra Body milk 24hour Moisture με βιταμίνη Α+Ε το χρησιμοποιούσα γενικά για ενυδάτωση σώματος, αλλά και ειδικά στα σημεία που είχα καεί από τον ήλιο και έτσουζα. Μυρίζει μωρουδίλα και ανακουφίζει το δέρμα κατά την εφαρμογή.
 Κι εκεί που είχαμε κάτσει να φάμε κινέζικο, αρxίζει και με πιάνει μια φαγούραααα.. και κοιτάω τα ποδαράκια μου κι ήταν full στα τσιμπήματα χαζοκουνουπιών. Αυτό που με ανακούφισε στη στιγμή ήταν αυτό το Medicals stick αμμωνίας με allantoin , lanoline. Το μόνο αρνητικό ήταν το ότι με το που στέγνωνε πάνω μου, άρχιζε πάλι η φαγούρα, οπότε έπρεπε να το χρησιμοποιήσω ξανά.
Αποφάσισα να πάρω μαζί μου μόνο 3 βερνικάκια νυχιών (κι όμως!): το no.177 της Lovie, το no.184 της Erre Due και το R129 από Azade (το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησα).

Αυτά λοιπόν είχα βάλει στη βαλίτσα των διακοπών μου! Νομίζω δεν πήρα και πολλά. Εσείς πήρατε μπόλικα καλλυντικούλια ή όχι;

Θα επιστρέψω σύντομα!
Φιλιάαα!

18 σχόλια:

  1. δεν πηρες και παρα πολλα μπραβο...πολυ ωραια προϊοντα...το υγρο της juliette armand ειναι καλο?? θελω να το παρω καποια στιγμη..

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιιι..! κι εγώ έτσι νομίζω :)
      έχει κάτσει 'οκ' στο δέρμα μου. δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα, γιατί ίσως θα ήθελα κάτι να μην είναι απλά 'οκ' αλλά 'wow!' :P

      Διαγραφή
  2. μόνο 3 βερνικάκια;;δε σε πιστεύω!!!!!χεχεχε!!!!!! <3 <3 όλα υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσυ μονο τα απολυτως απαραιτητα βλεπω πηρες μαζι σου!!Bisous pretty!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξαιρετική παρουσίαση. Ό,τι πιο όμορφο έχω δει σε post :) Μπράβο :) Μου άρεσαν όλα τόσο πολύυυ!!! Εντύπωση μου έκανε η ενυδατική της apivita! Δεν ήξερα για την ύπαρξή της. Μόλις κάνω παραγγελία από online φαρμακείο, σίγουρα θα την προτιμήσω, αφού έχω και εγώ λιπαρή / μικτή επιδερμίδα :) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. awww..τι comment ήταν αυτόοο; πέφτω στα πατώματα, χεχε! :P
      να την πάρεις, ναιιι! περιμένω την άποψή σου >_<

      Διαγραφή
  5. Τι ωραιο ποστ...Παρουσιαζεις προιοντα που δεν εχω δοκιμασει και μου αρεσει πολυ.Φιλακια κουκλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α πολύ ωραία, μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το concealer
    Ελπίζω να πέρασες όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου 'χει κάτσει πολύ καλά!
      και ειλικρινά δε μπορείς να φανταστείς τι τέλειο λουλουδάτο άρωμα έχει για concealer!

      Διαγραφή
  7. Χορταστικότατο ποστ! Το moringa έχει γίνει και δική μου εμμονή τελευταία! Η colossal είναι από τις αγαπημένες μου μάσκαρα ever! Φιλιά πολλά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ενυδατική της Apivita μου άρεσε πολύ, θα την κοιτάξω! Καλά, όλα ένα κι ένα, φανταστικά προϊόντα και όσα δεν έχω τα θέλω! Πολύ ωραία παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μου άρεσε το τι πήρες μαζί σου όταν πήγες διακοπές
    happy_xara@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου και βασικές!
    Καλά αυτή η no tangle brush δεν θα μου τη γλιτώσει!

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή