Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Aussie Frizz Miracle Shampoo & 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner και L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil review

Ναι, ναι! Αγόρασα προϊόντα από την Aussie, δεν κρατήθηκα!

Λοιπόν, αγόρασα το σαμπουάν Frizz Miracle της Aussie που έχει εκχύλισμα από φύλλα Αυστραλέζικου ευκαλύπτου (που όπως λέει έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες) και βοηθάει στον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού και του φριζαρίσματος, αφήνωντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά. Έκανε 7 (κανονικά είναι πιο ακριβό, αλλά είχε έκπτωση 25% - χωρίς αυτή θα έκανε γύρω στα 9 ). Η μυρωδιά του δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει και ίσως κάποιες κοπέλες να με βρίσουν γι' αυτό, αλλά θα σας εξηγήσω το λόγο. Έχει την ίδια μυρωδιά με το σαμπουάν που χρησιμοποιεί το σκυλάκι μου, οπότε με το που το μυρίζω, νομίζω ότι δεν πρέπει να το βάλω στα δικά μου μαλλάκια, αλλά στου σκύλου μου :) .


Αγόρασα επίσης και το 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner for damaged hair της Aussie που έχει εκχύλισμα Αυστραλέζικης μέντας (που την ονομάζουν και "Το ελιξίριο της ζωής") και λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και τις σπασμένες άκρες. Μεταμορφώνει τα μαλλιά σε 3 λεπτά. Τιμή δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έκανε γύρω στα 8 €. Η μυρωδιά του είναι τέλεια, δυστυχώς δεν μπορώ να την περιγράψω.


Ήθελα να σας πω και για το Extraordinary Oil της L'Oréal Paris Elvive που σας είχα γράψει εδώ ότι το είχα αγοράσει από προσφορά. Το κάθε μπουκαλάκι κάνει δυστυχώς 10 , αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του. Το μπουκαλάκι του είναι γυάλινο, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι κρύβει θησαυρό μέσα. Και νομίζω κρύβει! Λοιπόν εγώ όταν το πήρα φοβόμουν μη μου λαδώσει τα μαλλιά. Καμία σχέση! Δεν τα λαδώνει και δεν τα βαραίνει καθόλου! Κάνει τα μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά! Η μυρωδιά του μου αρέσει πάααρα πολύ. Μάλιστα, την μυρίζουν και οι γύρω σου και αναρωτιόνται τι μυρίζει τόσο όμορφα :) .

Έχω χρησιμοποιήσει τα 3 παραπάνω προϊόντα ξεχωριστά και όλα μαζί. Νομίζω ο συνδυασμός και των τριών δεν συγκρίνεται με τη χρήση καθενός ξεχωριστά και είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Εκεί είναι που βλέπεις τρομερή αλλαγή στα μαλλιά σου. Με τη χρήση και των τριών τα μαλλιά μου είναι ευκολοχτένιστα, λεία, απαλά και λάμπουυυυυν!

Αν θα σας τα πρότεινα?
Με χίλιααααααα!


8 σχόλια:

  1. Χμ... πολύ ενδιαφέροντα αυτά που ψώνισες! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά τη μάσκα της aussie την θέλω πολύ :p Έχει βάλει έκπτωση στα hondos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πήγα εγώ (πολύ πρόσφατα) είχε 25% έκπτωση. Να πας, πορεί να την προλάβεις και να μας πεις την άποψή σου μετά :)

      Διαγραφή
  3. I am now a follower of your blog!
    And of course a member to your facebook page!

    Have a nice day too! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μήνα τώρα χρησιμοποιώ ακριβώς τα ίδια (από το προηγούμενο -25 %) και τα μαλλιά μου έχουν αλλάξει απίστευτα!Την μάσκα και το λάδι τα χρησιμοποιώ πιο πολύ καιρό αλλά το σαμπουάν πιστεύω έκανε μεγάλη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια?? Τέλειααα! Βρήκαμε θαυματουργά προϊόντα για τα μαλλάκια μας :)

      Διαγραφή
  5. Thank you for dropping by my blog! :) I had been looking for a review for the Aussie Frizz Miracle! Your review is hilarious! :D I am so not getting it! I already made a mistake buying their Instant Freeze! :)

    Look forward to reading more on your blog!

    xx
    Seepz
    http://that-sassy-girl.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή