Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ELLE & Madame Figaro Νοεμβρίου!

Hello girls!

Ήθελα να σας δείξω τι αγόρασα χθες! Πήγα λοιπόν στο περίπτερο γιατί είχα ακούσει ότι το Elle και το Madame Figaro Νοεμβρίου είχαν για δώρο όμορφα καλούδια. Να σας πω εδώ ότι γενικά δεν αγοράζω καθόλου περιοδικά, πόσο μάλλον δύο περιοδικά, αφού μου φαίνεται πως όλα έχουν μέσα και διαφημίζουν τα ίδια πράγματα. Και γενικά ρε παιδάκι μου, δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους περιοδικά!
Ο λόγος λοιπόν που αγόρασα τα περιοδικά αυτά, ήταν ΚΑΘΑΡΑ τα δωράκια που είχαν μέσα. Πήρα τα περιοδικούλια, τα έβγαλα από τις ζελατίνες για να πάρω τα δωράκια και τα 'χω αφήσει σε μια άκρη χωρίς να τα χω καν ξεφυλλίσει. 
Στο ψητό τωρα!



Το Elle Νοεμβρίου (4,90 €) έχει για τις αναγνώστριές του δωράκι με την Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Clis "Shoking". Έχει 2 ml, τα οποία βέβαια είναι αρκετά για να τη δοκιμάσεις και να αποφασίσεις αν θα την αγοράσεις και σε κανονικό μέγεθος. Την έβαλα στις βλεφαρίδες μου και αρχικά μου έκανε εντύπωση η μυρωδιά της. Γενικά δε μυρίζω τα καλλυντικά, αλλά το συγκεκριμένο και να μη θες να το μυρίσεις, δε γίνεται, αφού έχει πολύ έντονο άρωμα. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τη μυρωδιά της, αλλά μου ήταν okay. Μ' άρεσε πάρα πολύ το βουρτσάκι της που είναι λεπτό και χωράει να το εφαρμόσεις και στις τριχούλες που είναι προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Δίνει όγκο και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. Έχω βέβαια μια υπόνοια, ότι μετά από ώρα αφήνει στη περιοχή γύρω από τα μάτια μαυρα κομματάκια, αλλά μπορεί να έτυχε. Θα την ξαναδοκιμάσω και θα σας πω. 

συγγνώμη για τον χάλια φωτισμό!!
Αν θα την αγόραζα? χμμ.. μπα! Αν και δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε, για μένα η τιμή της είναι απαγορευτική (έμαθα από το ποστ της Natasha V ότι κάνει γύρω στα 30 ). Προσωπικά δεν έχω να διαθέσω τόοοοοοσα χρήματα για μια μασκάρα, από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκω άλλες με 3-10 που με ικανοποιούν πλήρως.

____________________________________________________________________


Τώρα να περάσουμε στο Madame Figaro Νοεμβρίου (5,50 ), το οποίο είχε δωράκι ένα Buttershine Lipstick της Clinique σε nude απόχρωση, στο χρώμα "Delovely". Το αγόρασα γιατί προτιμώ τα πιο διακριτικά χρωματάκια στα χείλη πάνω μου, αφού η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι τα πιο έντονα και προτιμώ αν βάφω κάτι έντονα πάνω μου, αυτό να 'ναι τα μάτια. Το συγκεκριμένο έχει λίγο shimmer μέσα του και ναι! είναι διακριτικούλι, επομένως είναι για όλες τις ώρες.


Τώρα αν θα το αγόραζα ξανά??
 Ίσως ναι, αν και δεν παίρνω όρκο! Ο λόγος? Δεν έχω καλή σχέση με τα κραγιόν γιατί όπως είπα παραπάνω νομίζω δεν μου πάνε. Και στις άλλες κοπέλες μ' αρέσουν πολύ τα έντονα κραγιόν, οπότε αυτά θα προτιμούσα να αγόραζα ΑΝ μου πήγαιναν :P.


13 σχόλια:

  1. mm wraia dwra!!!!!
    perna k apo t blog m exoume diagwnismo :)
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To κραγιονακι το τσιμπησα κι εγω και μ'αρεσει παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι όμως έχεις ωραία χείλη κα πιστεύω ότι σου πάνε πολλά κραγιόν,απλά είναι θέμα συνήθειας,και εγω απέφευγα τα έντονα χρώματα γιατί έτσι πίστευα,όμως το τόλμησα και άρχισαν να μου αρέσουν πάνω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι, ευχαριστώ μωρέ..που θα πάει, θα τα συνηθίσω, θα θελα να μου πάνε :P

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι καθόλου η ιδέα σου για την μάσκαρα ysl.το βουρτσάκια της γενικά είναι τέλεια εχω πάρει 2 και μου κάνουν το ίδιο πρόβλημα!
    Οσο για τα κραγιόν το ίδιο νιώθω και γω ότι δε μου πάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλήθεια? κι είναι κι ακριβές οι άτιμες!!
      λες να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε να συνηθίσουμε πάνω μας τα κραγιόν?χιχι
      μα είναι τόοοοοσο ωραία πάνω στις άλλες κοπέλεεεεεεεεες :P

      :*

      Διαγραφή
  5. Ελπίζω να προλάβω το Madame Figaro!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το κραγιόν!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου σούπερ το κραγιόν το έχω και εγω και το φοραω καθημερινά . γεια τηνμασκαρα συμφωνω είναι πολυ ακριβή 30 ευρω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τέλειο είναι, ναιιιιιιιιι! :)
      κι εγώ όσο καλή κι αν είναι, δεν δίνω τόσα!

      Διαγραφή