Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Essence Review !



Γειά σας κοριτσούδια!
Ήθελα να κάνω ένα review για κάποια προϊόντα της Essence που δοκίμασα. Αρχίζουμε λοιπόν!


1.
Essence XXXL Shine lipgloss



Έχω αγοράσει τα 05 "Super Girl", 022 "Nude Kiss" και 04 "Rising Star". 3 το καθένα. Λοιπόν, αν και δεν είμαι και πολύ fan των lipgloss, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν πολύ! Δίνουν όντως λάμψη, κάνουν τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και λαχταριστά και το κυριότερο, δεν κάνουν τα χείλη να κολλάνε. Μυρίζουν όλα πολύ όμορφα (μου φαίνεται ότι το Super Girl και το Rising Star έχουν την ίδια μυρωδιά, ενώ το Nude Kiss διαφορετική). Διαρκούν ικανοποιητικά για τα γούστα μου, αλλά μη φανταστείτε και καμιά τρομερή διάρκεια! Σίγουρα θα τα ξαναγοράσω, ειδικά με την τέλεια τιμούλα που έχουν :)




2.
Essence "I love stage" eyeshadow base



Αυτό το προϊόν είναι μια βάση για σκιά. Υπόσχεται λοιπόν μεγαλύτερη διάρκεια της σκιάς. Πάντα είχα πρόβλημα με τη σκιά. Την έβαζα και μαζευόταν σε κάποιες περιοχές και σε άλλες έφευγε τελείως. Χρησιμοποίησα λοιπόν, το προϊόν αυτό με μεγάλες προσδοκίες, αλλά τίποτα. Δεν παρατήρησα καμία απολύτως διαφορά. Τα ίδια χάλια. Η τιμή του ήταν στα 2,30 και δεν σκοπεύω να το ξαναγοράσω.



3.
Essence Multi Action Blackest Black Mascara



Συμπαθητική μάσκαρα. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά μια χαρά. Δεν δίνει τρελό όγκο, αλλά όπως και να 'χει είναι πολύ καλή μάσκαρα αν σκεφτείς τα λιγοστά ευρουλάκια που κοστίζει (3€).



 4. Essence Multi Action Waterproof Mascara


Και για αυτή τη μάσκαρα τα ίδια θα πω με την προηγούμενη. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Κι αυτή στα 3€.





5. Essence 2in1 Volume Mascara

  
Την λάτρεψα! Είναι μια μάσκαρα που προσφέρει δύο Look. Με το Look 1, ουσιαστικά δίνει μήκος στις βλεφαρίδες και με το Look 2, το βουρτσάκι παίρνει περισσότερη ποσότητα, κάνοντάς   τες έτσι να φαίνονται πιο πυκνές και δίνοντας όγκο. Είναι μια πάρα πολύ οικονομική (2,30) και ταυτόχρονα καλή μάσκαρα που θα αγοράσω ξανά στάνταρ!





6. Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow


Στο post μου αυτό θα δείτε ανοιχτές και τις τρεις σκιές που έχω αγοράσει. Η αγαπημένη μου είναι η no. 02 "Glammy Goes To..." που είναι μια χρυσή σκιά  σε υγρή μορφή. Την απλώνω με το δαχτυλάκι μου, και ύστερα χρησιμοποιώ πινελάκι. Μου αρέσει πάρα πολύ, διαρκεί όντως πολύ και γράφει και πολύ καλά. Η no. 08 "The Magic Must Go On" που είναι μωβ νομίζω δεν μου πάει και δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά νομίζω ότι δεν μου πάνε τα χρώματα :( . Η τιμή της σκιάς είναι στα 3,50 .




 7. Essence Souffle Touch Blush

 Είναι ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο το εφαρμόζω με τα χεράκια. Έχω πάρει το no. 020 "Wild Strawberry". Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι, η αλήθεια είναι. Από τη μία δε μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι δεν δίνει χρώμα, παρά μόνο αφήνει πάνω σου μόνο χρυσκοσκονίτσα, από την άλλη, μου αρέσει αυτό. Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι θέλω! Όπως και να 'χει εγώ εξακολουθώ και το χρησιμοποιώ και μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιούλα του. Μυρίζει φρουτοκαθαριότητα :D . Η τιμούλα του ήταν 3,49 .





~Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα αυτά? ~
~Πως σας φάνηκαν? ~

16 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, αν μαζεύουν οι σκιές τότε σημαίνει ότι έχεις έξτρα λιπαρότητα στο κινητό βλέφαρο ή ότι βάζεις concealer και στο κινητό σου βλέφαρο. Κάνεις το δεύτερό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Το πρώτο όμως, στανταράκι το 'χω :(

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν έχω να σου προτείνω ένα προϊόν πολύ καλό γιατί έχουμε το ίδιο θεματάκι, είναι της MAC και λέγετε Soft ochre paint pot αγόρασέ το και θα με θυμηθείς.

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια? Ευχαριστώ πολύυυυυυ! Μακάρι να κάνει δουλίτσα. Ξέρεις τιμή?

      Διαγραφή
    4. Ναι είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο χρώμα είναι ουδέτερο για να το χρησιμοποιείς και ως σκιά και ως primer. Η αρχική του τομή είναι νομίζω είναι 18 ευρώ αν το πάρεις με -25% αξίζει πάρα πολύ θα σου κρατήσει και πάρα πολύ.

      Διαγραφή
    5. Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Σίγουρα θα τη τιμήσω :*

      Διαγραφή
  2. Τη μοβ σκιά την πήρα κι εγώ αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Τι εννοείς δε σου πάει; Το μοβ πάει σε όλες και δε σηκώνω κουβέντα! χαχαχα! Και τη διπλή μάσκαρα έχω αλλά δεν την έχω ανοίξει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, δεν ξέρω. Ό,τι χρωμα και να δω πάνω μου δε μου αρέσει. Δεν το έχω συνηθίσει καθόλου και μου φαίνομαι παράξενη,χιχι :P

      Διαγραφή
  3. ημουν ετοιμη να παρω τη βαση σκιας αλλα ευτυχως με σταματησαν τελικα ολοι λενε τα χειροτερα..
    δοκιμασε τη μωβ μπορει κ να σου παει εγω τα μωβ τα ανακατευω με λιγο γκρι κ γλυκαινουν δεν ξερω αν θα σε βολεψει παντως ειναι πολυ ωραιος συνδυασμος!

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, και να την πάρεις 2,30 ευρούλια κάνει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα στο πρότεινα,χιχι.
      Λες,ε? Will try λοιπόν :)

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ essence!
    Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά και στο δικό μου essence review,
    ειμαι καινούρια beauty blogger :)
    http://toothfairygardy.blogspot.gr/2012/10/essence-collective-review.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον post.... σ'ευχαριστώ για το follow και για το comment!
    Σε ακολούθησα!!!Αν θες κάνε Like και στην σελίδα μου στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/zoiloves

    ΑπάντησηΔιαγραφή