Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Essence καλούδια!!!


Πήγα λοιπόν στα Hondos Center και τι βλέπω? Είχαν φέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλλυντικά από την Essence! Είχα ρωτήσει το καλοκαίρι αν έχουν προϊόντα από Essence και με ρώτησαν "Essie?''. Τους είπα "Όχι! ΕSSENCE". Περιττό να σας πω ότι δεν είχαν ιδέα τι τους έλεγα.

Στο θέμα μας. Με το που τα είδα θαμπώθηκα, χιχι! Πήρα όλα αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία. Το μόνο που δοκίμασα ήταν το γαλαζομπλέ μανό. Μου άρεσε πάααρα πολύ το πινελάκι του, δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοιο σε μανό. Μέχρι στιγμής καλά κρατεί πάνω στα νύχια μου. Τιμούλα 2 €!


Πήρα  και 3 long lasting σκιές. Μακάρι όντως να διαρκούν πολύ όπως υποστηρίζει "stay all day". Από αρίστερα προς τα δέξια είναι η no 02 "glammy goes to..." με χρώμα χρυσαφί, η άλλη είναι η no 08 "the magic must go on" και είναι μωβ ψιλοανοιχτούτσικο, και η τελευταία είναι η no 06 "rock chic" (\m/) με χρώμα μαυρο-σκούρο-γκρί . Η καθεμιά έκανε 3,50 €.


Επίσης πήρα 3 Mascara. Η μια ήταν η τελευταία που 'χε μείνει και είναι η "get BIG! LASHES" waterproof mascara. Mου φάνηκε "WOW" το βουρτσάκι, θα σας πω όταν δοκιμάζω αν όντως κανει τις βλεφαρίδες μας "BIG!", αν κι εγώ είμαι τυχερή κι έχω καλές-πολλές-μακριές βλεφαρίδες :P . Έκανε 3,30 €.

Η άλλη που αγόρασα είναι η "multi action blackest black" mascara κι έκανε 3 €.

 Η last but not least mascara είναι η "multi action waterproof " και αυτή με 3 €.


Αγόρασα κι ένα lip gloss, to "ΧΧΧL shine" το οποίο έκανε 2,30 €. Μυρίζει πολύ yiammie, μου θυμίζει μαλλί της γριάς :). Έβαλα στα χείλη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι έφυγε γρήγορα. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι ήπια 6 ποτήρια νερό ενώ το φόραγα. Λογικά ναι :P




Πήρα και ένα highlighter από τη σειρά "cherry blossom girl" για κάτω από το φρύδι και για την εσωτερική γωνία των ματιών. Τιμούλα 3 €.

Τέλος το άλλο μανό που αγόρασα είναι ένα γκρι με λίιγα στρασάκια μέσα, από τη σειρά "colour and go". Τιμή κι αυτό 2 €. Στη πραγματικότητα είναι πιο σκούρο απ' ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία κάτω.

Μακάρι να με ικανοποιήσουν όλα αυτά. Με βολεύει πάααρα πολύ να πληρώνω ΜΟΝΟ 29 € (!!!!!) για τόoooσα πολλά προϊόντα! 

Τα λέμε ξανάαα!

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνονται, δεν τα έχω δοκιμάσει.
    Καλορίζικο το μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράδεισος Essence!! Οι σκιές που διάλεξες έχουν υπέροχα χρώματα! Με γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα χαρεις!!! Εγω μετα απο 1,5 μηνα βρηκα το μαυρο gel eyeliner της essence και κατενθουσιαστηκα!!! BTW εχεις πολυ ωραια νυχακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια ενημερωτικά σας λέω τουλάχιστον για καβάλα που μένω εδώ ότι την essence την βρήκα σε φτηνά μαγαζάκια με καλλυντικά (ανώνυμα). περίεργο και όμως αληθινό :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία τα πράγματα. Ξέρω ότι το αρθρο το είδα ένα χρόνο μετά αλλά οκ.... Είμαι καινούργια στο blog. Εγώ μένω Βόλο αλλά πηγαίνω 3 φορές το χρόνο στη Πάτρα με τη μαμα μου επειδή από εκεί κατάγεται και όταν πήγαμε στα Hondos το stand της essence είχε πολύ λίγα πράγματα. Ήταν σχεδόν άδειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή