Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Victoria's Secret Pure Seduction Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream

Γειά σας και πάλι!

Θα ήθελα να μιλήσω για το Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream από την Victoria's Secret (Pure Seduction) και συγκεκριμένα για τη κρέμα με άρωμα "red plum & freesia". Το έκανε δώρο το καλοκαίρι η θεία μου στη μητέρα μου και της είπα ότι θα της το κλέψω. Στην αρχή δε με άφησε και το κράτησε μια βδομάδα. Μετά από μία βδομάδα ήρθε με λυπημένη φατσούλα και μου το χάρισε :) .

Με το που το μύρισα όταν το είδα, ΕΛΙΩΣΑ! Απίστευτα υπέροχο άρωμα, πολύ yummie! Όταν το έβαλα πάνω μου με μύριζα συνέχεια. Μυρίζει πολύ έντονα. Η αλήθεια είναι ότι όταν βάλεις τη κρέμα πάνω σου, μυρίζει -χωρίς υπερβολές- ΟΛΟ το δωμάτιο! Κάποιους ίσως τους πειράζει η τόσο έντονη μυρωδιά, εμένα όχι :).Ενυδατώνει τέλεια το δέρμα. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω και θα αγοράσω! Ίσως να δοκιμάσω και κρέμα με άλλο άρωμα από τη σειρά αυτή. Έχει μπόλικα!




Τώρα για τιμή δεν ξέρω να σας πω, δεν την αγόρασα εγώ. Από ένα search που έκανα όμως στο ebay μου φάνηκε λίιιιγο ακριβούτσικη (για μένα), γύρω στα 10-14 $, άρα κοντά στα 7-10 € (αν βάλεις και τα έξοδα αποστολής είναι ακόμα πιο ακριβή) . Αλλά άνετα θα τα δώσω για να την ξαναέχω!

Φιλιάαα :)




8 σχόλια:

  1. θέλω και εγώ να δοκιμάσω victoria Secret,αλλά έχω μάθει πως έχει μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας,οπότε θα περιμένω μπας και έρθουν και στη Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα ήταν το πρώτο μου προϊόν από Victoria Secret. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα αν και πού έχουν προϊόντα στην Ελλάδα. Όπως και να χει, το ebay είναι μια καλή λύση :)
      Nα δοκιμάσεις και εσύ και να μας πεις την άποψή σουυυυ :)

      Διαγραφή
  2. πρέπει να είναι πολύ ωραία σίγουρα θα δοκιμασω κάποιο.καλορίζικο το νέο σου blog.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ! Nails art design,ε? πεθαίνω για νύχιααα! Έγινα μέλος στο blog σουυ :)

      Διαγραφή
  3. Τυχερή!! Ανυπομονώ να την δοκιμάσω :)

    notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EXW THN "be seduced" APO AUTH THN SEIRA MOU THN EKANE DWRO MIA FILH MOU POU PHGE KANADA.. YPEROXHHHHHHHHH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή