Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

❀ Le Sens ❀

Ηeyy!! 
Aυτό το ποστ ήθελα καιρό να το κάνω, αλλά τώρα βρήκα το χρόνο!  Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα νέο αρωματοπωλείο που έχει ανοίξει στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην όδό Ι. Πασσαλίδη 100. Πρόκειται για το Le Sens, το οποίο έχουν ανοίξει δύο αδέρφια με μεγάλη επιτυχία! Φτιάχνουν "αρώματα τύπου" και αρωματισμένες κρέμες σώματος. 

Νομίζω οι περισσότερες θέλουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, αλλά λόγω της εποχής που ζούμε, προτιμάμε αυτό να το κάνουμε με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος. Το Le Sens ήταν η πρώτη επαφή μου με "αρώματα τύπου". Μέχρι τότε δεν είχα επιχειρήσει να τα δοκιμάσω, μιας και πίστευα ότι θα είναι "της πλάκας", ότι δεν θα διαρκεί το άρωμά τους κι επιπλέον φοβόμουν ότι θα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα οινοπνεύματος. 

Παρόλα αυτά, μετά την πρώτη μου επαφή ενθουσιάστηκα! Επέλεξα -το αγαπημένο μου- άρωμα τύπου Lolita Lempicka. Για να το δοκιμάσω, έβαζα για καιρό στο ένα χέρι το Lolita Lempicka και στο άλλο το "τύπου" Lolita Lempicka του Le Sens. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μύριζα τα χεράκια μου για να δω τη διάρκεια του "τύπου" Lolita Lempicka. Έμεινα έκπληκτη όταν συνειδητοποίησα ότι το άρωμα "τύπου"Lolita Lempicka διαρκούσε ΠΟΛΥ περισσότερο από το αυθεντικό. Στην αρχή, να σας πω την αλήθεια, πίστευα πως μπέρδευα τα χέρια και δεν θυμόμουν σε ποιό είχα βάλει το κανονικό και σε ποιό το "τύπου". Αλλά μετά από καιρό, αποδείχθηκε πως δεν έκανα λάθος και όντως, ενώ το Lolita Lempicka μετά από λίγες ώρες δε μύριζε, το "τύπου" Lolita Lempicka είχε το ίδιο άρωμα κι ένταση που είχε στην αρχή.


Στη πάνω φωτογραφία βλέπετε το αυθεντικό Lolita Lempicka, που κοστίζει πάνω από 40ευρώ. Ενώ το "τύπου" Lolita Lempicka του Le Sens μπορείτε να το βρείτε, ανάλογα με τα ml που επιθυμείτε, στη τιμή των 7ευρώ (τα 30ml), 11ευρώ (τα 50ml), 16ευρώ (τα 100ml) και σε αρωματισμένη κρέμα 250ml με τιμή 11ευρώ.

*Αν σας ενδιαφέρει, σας έχω βάλει από κάτω τον κατάλογο, για να δείτε τη ποικιλία αρωμάτων που έχουν, καθώς και τις τιμές (πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να γίνει zoom). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο facebook.


Δεν ήμουν η μόνη που αγόρασα άρωμα από το Le Sens . Aγόρασε και η μητέρα μου (πήρε και δωράκια για άλλους), ο πατέρας μου, η ξαδέρφη μου και όλοι μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Σίγουρα όταν ξαναβρεθούμε στη Θεσσαλονίκη, θα περάσουμε μια βόλτα από το Le Sens για να "εφοδιαστούμε" πάλι!

Καλή βδομάδα να 'χουμεεεε (με όχι πολλές ζέστες :Ρ)!

7 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! Το πρωτότυπο βέβαια έχει και τέλεια συσκευασία:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον το post σου!!Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα αρωματάκι καθώς είμαι περίεργη για το πόσο διαρκεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ είμαι πάαααρα πολύ ικανοποιημένη!! να δοκιμάσεις! :)

      Διαγραφή
  3. forouse i mitera mou kai mou espage ti muti..den iksera oti einai apo ekei..meta ta dokimasa kai ego kai dipistosa oti to aroma tous pano sta rouxa diarkouse analoioto kai tin epomeni imera!!! dustixos den eimai apo thessaloniki kai tora pou tin episkefthika mou peftei ligo makrua alla tha prospathiso na to episkeftho prin fugo.. exo dokimasei kai alla aromata typou..alla akomi k auta pou lene oti einai apo gallia me 20% periektikotita se aroma, den diarkoun polu..ta xuma de kai polu fthina arxizoun na allazoun murodia kai na murizoun asxima ligi ora meta apo otan ta foreseis.. to LE SENS, os tora toulaxiston mou fainetai to kalutero pou exo dokimasei kai aksizei pragmatika ta lefta tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή