Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

*4ο & 5o βραβειάκιιι *

Heyyy!!
Πήρα άλλα 2 βραβειούλια! Το ένα είναι από την Φωτεινή και το άλλο από τη Ντίνα (πάτε στα Blog τους να τις επισκεφθείτε!!). Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσούδιααα, το εκτιμώ πολύ.!!



Λοιπόν, το πρώτο βραβειάκι που μου δωσε η Φωτεινή  πάει πακέτο με κάποιες ερωτησούλες, τις οποίες τις έχω απαντήσει ήδη εδώ αν σας ενδιαφέρει. Με τη σειρά μου θα δώσω το βραβείο αυτό στις παρακάτω:




3)Kaija







 Για το άλλο βραβειάκι που μου δωσε η Ντίνα, θα πρέπει να αποκαλύψω 7 πράγματα για τον εαυτό μου. Το χω ξανακάνει εδώ, αλλά όλο και κάποια άλλα πράγματα θα μπορώ να αποκαλύψω. Οπότε ακολουθούν 7 αποκαλύψεις. ΟΥΑΟΥ! χιχι

1) Ξεκίνησα laser αποτρίχωση! (ντόοοοοινγκ!)

2) Θέλω να ζήσω μόνιμα Φινλανδία.

3) Είχα κοινωνική φοβία (μόνη μου την έβγαλα τη διάγνωση, αλλά είναι στανταράκι!). Από τότε που το συνειδητοποίησα και το δέχτηκα, άρχισα να μιλάω ανοιχτά γι' αυτό και νομίζω τον τελευταίο καιρό ή ακόμα καλύτερα τους τελευταίους μήνες, σκέφτοντας λογικά και ψάχνοτας μέσα μου, τα πάω πολύ καλύτερα and I'm proud of myself :)

4) Είμαι Παναθηναϊκός και γνωρίζω όλους τους παίκτες της Real (κι έχω αδυναμία στο Marcelάκο μου)

5) Έχω τους πιο τέλειους γονείς ΌΛΟΥ του κόσμου. Στην εφηβεία μου δεν τα πηγαίναμε τόοοσο καλά, και στεναχωριέμαι πολύ για τότε. Έχω αδυναμία στο μπαμπούλη μου, γιατί είναι ένας σκέτος γλύκας! Είναι σαν αρκουδάκι! Μου αρέσει να τον κοιτάζω να κοιμάται (αν δεν ροχαλίζει :Ρ ). Έχω αδυναμία και στη μανούλα μου, γιατί είναι πάντα στο πλευρό μου και είναι η μόνη που ξέρει ακριβώς πως να με χειριστεί στις δύσκολες στιγμές μου και να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Έχουμε τέλεια σχέση, τα λέμε όλα κι είμαι απίστευτα χαρούμενη γι' αυτό.

6) Λατρεύω τα άτιμα τα ζυμαρικούλια!

7) Γνώρισα τον αγόρι μου σε ένα live. 3 χρόνια έχουν περάσει από τότε και τα πάμε πολύ καλά μαζί! Είμαστε ανοιχτοί, δεν κρύβουμε πράγματα, αν μου αρέσει κάποιος θα του το πω, αν του αρέσει κάποια θα μου το πει ,χωρίς να δημιουργείται καμία απολύτως παρεξήγηση. Εκτός από μαζί είμαστε και πολύ καλοί φίλοι και αυτός πιστεύω είναι ένας από τους λόγους που είμαστε ακόμα τόσο καλά μαζί.


Δίνω το βραβειάκι αυτό στα παρακάτω blog:














15 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ :*
    http://sistersbeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω πολυ για το βραβειο :) καλες επιτυχιες στο μπλοκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρεσαν πολυ οι απαντησεις σου!!!συγχαρητηρια για τα βραβεια και σ ευχαριστω πολυ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ τρελαίνομαι για ζυμαρικάααα!!!! Και εγώ ξεκίνησα αποτρίχωση layser!! Χιχιχι αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα.. πες μου στην πορεία πώς θα πάει η δική σου!! Εγώ κάνω στα πόδια και έχω μόνο λίγα κενάκια.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι, σκεφτόμουν να κάνω post για κάθε φορά που κάνω laser. Αλλά πχ. για την πρώτη φορά, να μη μιλήσω αμέσως με το που έκανα, αλλά όταν θα είμαι κοντά στο επόμενο ραντεβού, για να λέω πόσο καιρό μου κράτησε κλπ

      Διαγραφή
  5. Eυχαριστούμε πολύ για το βραβειάκι!!!Φιλάκια πολλά xo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eyxaristw para poluuuu kai sugxarhthriaaaa!!!!
    filakiiiiiiaaaaaaaa :D
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω κάτι για σένααααα♥ !!!!! Πέρνα μια βόλτα από το blog μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ............... !!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
    :-)))))))))


    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή